Durea is Nederlandse een producent van kwaliteitsschoenen. Deze schoenen voldoen aan heel wat eisen en ze genieten de hoogste kwaliteit. De meest belangrijke kenmerken van de schoenen van Durea zijn onder andere:

  • Extra ruimte voor de tenen
  • Perfecte aansluiting aan de hiel
  • Verschillende maten qua wijdte
  • Verwisselbaar voetbed

Durea schoenen

Durea is een familiebedrijf uit Nederland en produceert al zo’n 65 jaar comfortabele schoenen voor dames. Deze schoenen zijn zo uniek omwille van hun perfecte pasvorm en bovendien hebben ze nog een modieuze uitstraling ook. Het vakmanschap van het schoenen maken wordt behouden, maar er wordt ook meegegaan met de tijd. Het investeren in nieuwe technieken en het opvolgen van de laatste verschijnselen in de mode maken het mogelijk dat Durea steeds kan tegemoetkomen aan de wensen van de klanten.
De schoenen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd door vakmensen met voldoende ervaring in het schoenvak. Het volledige productieproces van Durea is in eigen beheer. Op die manier kan aan iedere fase voldoende zorg en aandacht worden besteed. Controles zorgen ervoor dat geen enkel paar schoenen de fabriek verlaat zonder te voldoen aan de beste kwaliteit.
Durea staat dus voor ambachtelijk vakmanschap, producten die mee zijn met hun tijd en ook voor een opperbeste kwaliteit. Hierbij komt nog de goede service die het bedrijft haar klanten te bieden heeft.

Kwalitatieve Durea schoenen voor een lage prijs

De unieke Durea kwaliteit zit hem in de perfecte pasvorm en het langdurige behoud van de vorm van de schoenen. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van de beste materialen en de allerbeste technieken.
Voor sommige mensen klinkt dit misschien allemaal heel duur. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Durea schoenen zijn namelijk ook verkrijgbaar in de sale: zo kan je heel wat besparen en toch die kwaliteitsvolle schoenen dragen. Je zult ervan verbaasd staan hoe zalig het is om schoenen van Durea aan je voeten te hebben. Neem dus zeker eens een kijkje in de Durea schoenen sale.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *