Waarom je beter een duurdere kabel kunt kopen
Als de kabel van je iPhone vervangen moet worden heb je de keuze uit verschillende opties. Je kunt ervoor kiezen om een goedkope iPhone 6 kabel aan te schaffen van bijvoorbeeld de Action, maar het is slimmer om een gecertificeerde kabel van Apple aan te schaffen. De goedkopere kabels gaan vaak snel kapot, of werken helemaal niet. Ook komt het voor dat ze de ene keer wel werken en de andere keer niet.
Waarom kiezen mensen voor een goedkope kabel?
Mensen vinden het vaak zonde van hun geld om een dure kabel van Apple aan te schaffen, wanneer de telefoon ook gewoon oplaadt met een goedkope kabel van de Action. Dit scheelt toch vaak tientallen euro’s. toch kun je beter wat meer geld uitgeven voor een goede, gecertificeerde (en dus duurdere) kabel. Waarom besparen op een kabel bij een telefoon van honderden euro’s?
Gecertificeerde kabel van Apple
De gecertificeerde iphone 6 kabels van Apple zijn duur (rond de dertig euro) maar zijn hun geld zeker waard. Een goedkope kabel werkt vaak niet en bij een kabel van Apple heb je altijd de garantie dat deze werkt. Mocht er iets mis zijn met je kabel kun je deze gewoon laten vervangen bij de Apple store.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *