Een automatische dubbele versnellingsbak en de direktschaltgetriebe oftewel de DSG koppeling vervangen is een veelgebruikte versnellingsbak. Het mooie van deze versnellingsbakken is dat ze zorgen voor een comfortabele rijbeleving. Dit heeft alles te maken met een ononderbroken, snelle schakelingen wat zorgt voor een mooie soepele overgang. Deze versnellingsbak wordt veel gebruikt in modellen van de Volkswagen groep. De verwachting is dat de DSG-versnellingsbak steeds populairder gaat worden in verschillende auto’s van verschillende merken. Maar naast de bovengenoemde voordelen, moet de versnellingsbak natuurlijk ook goed onderhouden worden. Dit doormiddel van de juiste aandacht en onderhoudsbeurt. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres.

DSG koppeling vervangen op elk moment?

De DSG koppeling vervangen wordt door veel mensen de versnellingsbak van het moment genoemd. Maar natuurlijk kunnen ook in deze super versnellingsbak de nodige dingen ontstaan die niet goed zijn voor de versnellingsbak. Veel voorkomende problemen zijn problemen, zijn klachten over trillingen, schokken, uit de versnelling schieten, vreemde geluiden of onprettige, harde schakelovergangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling van de versnellingsbak die juist zo soepel moet schakelen als we luisteren naar alle verhalen! Het kan veel frustraties opwekken wanneer een versnellingsbak niet goed werkt. En dit begrijpen we maar al te goed. De oorzaak van deze frustraties ligt vaak bij een versleten koppeling. Dit kan op ieder moment gebeuren, dus het vervangen kan inderdaad ook op elk moment. Rij daarom gewoon even bij ons langs en wij kijken uw auto en daarbij uw versnellingsbak gemakkelijk even na.

Werkzaamheden

Er zijn verschillende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden aan bij het DSG koppeling vervangen. Zo hebben we hier alle werkzaamheden even op een rijtje gezet: allereerst gewoon algemene onderhoud aan de DSG versnellingsbak. Ook de koppeling vervangen doen we voor u. Daarbij kunnen we tegenwoordig ook uw autosoftware updates geven, zodat alles goed blijft werken.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *