Kleding bedrukken heeft vele voordelen. Of je nu bedrukte kleding gebruikt voor een team uitje, als bedrijfskleding, voor een sportclub of zelfs als studentenorganisatie, bedrukte kleding draagt bij aan een aantal belangrijke punten. Wanneer ieder team lid hetzelfde bedrukte kledingstuk aan heeft, draagt dit bij aan een gevoel van gelijkheid en verbondenheid. Er ontstaat een echt teamgevoel vol eenheid. Tevens geeft het dragen van bedrukte kleding een representatief uiterlijk, het zorgt voor herkenbaarheid en bekendheid. Denk daarom eerst goed na wat je wilt uitstralen, want het uitgekozen logo en kledingstuk wat bedrukt wordt dragen voor een groot deel bij aan het imago en de identiteit van het bedrijf of de sportclub. Het hoe te bedrukken van kleding is dus nogal persoonlijk. Om die reden willen we het je wat gemakkelijker maken en dus worden onderstaand drie typen kledingstukken benoemd die bedrukt kunnen worden.

Basics

Onder basics vallen aardig wat kledingstukken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld t-shirts met korte of lange mouwen, petjes, sweaters en polo shirts. De basic is zoals het woord al zegt nogal simpel, zonder teveel poespas. Dit maakt dit type kledingstuk erg geschikt voor een logo, omdat het logo op een basic goed opvalt.

Jas of bodywarmer

Voor sommige bedrijven met werknemers die vooral buiten werkzaam zijn, zoals mensen uit de bouw of archeologen, is een bedrukte jas of bodywarmer ideaal. Deze is niet alleen representatief, maar ook functioneel tegen de kou. Ook voor sportclubs kan dit een ideale aanvulling zijn op hun arsenaal aan sportkledij.

Kostuum of mantelpak

Het is zelfs mogelijk een kostuum of mantelpak te bedrukken. Zo kan het personeel in de horeca en hotel wereld, maar ook receptionisten er netjes bijlopen en tevens de identiteit van het bedrijf presenteren.
Naast het feit dat er veel verschil zit in het type kleding wat bedrukt kan worden, zijn er ook diverse opties in waar je het logo bedrukt wilt hebben op het gekozen kledingtype. Kijk eens op *website* voor meer informatie en voorbeelden, maar ook voor het zelf samenstellen van jouw representatieve bedrukte kleding.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *