Met een veilig gevoel op vakantie gaan wetende dat je huis goed beveiligd is. Dat is toch wat we allemaal graag willen. Een dome camera kan uitkomst bieden.

Een dome camera is een beveiliging camera in een ronde “dome” en tegenwoordige de meest voorkomende beveiligingscamera voor zowel de zakelijke als de particuliere gebruiker. Bekend om zijn gebruikersgemak voor zowel installatie als montage. Afhankelijk van het model is het mogelijk om de beelden van een dome camera te bekijken op een iOS, Android of windows computer, telefoon of tablet. 

Bij de aanschaf van een camera is het belangrijk om te bepalen wat je wilt beveiligen en waar. Afhankelijk van het model kunnen dome camera’s zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bepaalde modellen zijn zelf voorzien van nightvision waarmee je tot een bepaalde afstand in het donker kunt zien. Naast bovenstaande is het belangrijk om te bepalen welke kijkhoek nodig is. Domecamera.nl biedt diverse modellen aan met een kijkhoek wat varieert tussen 35º en 360º

Naast de kijkhoek is het belangrijk om te kijken naar de resolutie. Deze bepaald mede de kwaliteit van het beeld. Aansluit mogelijkheden zoals meerdere cameras op een systeem is afhankelijk van het model. Kijk voor meer informatie naar de product omschrijvingen voor mogelijkheden

Alle dome camera’s van Domecamera.nl worden geleverd met een heldere en duidelijke gebruiksaanwijzing.

Domecamera.nl biedt een breed assortiment dome camera’s aan in diverse uitvoeringen allemaal voor een scherpe prijs. Wanneer je een dome camera voor 22:00 besteld, ontvang je deze morgen in huis.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *