Een goede kop koffie zetten is niet het aller makkelijkste dat er is. je moet bepaalde dingen rekening houden. Denk hierbij aan de temperatuur, luchtvochtigheid, maling etc. er zijn dus allerlei factoren die meespelen in de kwaliteit van de koffie. Voor sommige mensen lijkt het alsof ze dit nooit zullen kunnen, maar niks is minder waar. Je kan nu een heuse barista opleiding volgen. In deze opleiding zal je leren hoe je de beste koffie kan zetten, hoe je met factoren om gaat en de eigenschappen van de koffie.
 

Erkende certificaten behalen met de barista opleiding

Met deze opleiding behaal je niet zomaar certificaten, maar heuse erkende certificaten! Dat betekend dat deze door de koffie meesters erkend wordt. Het is dus zo dat deze dan ook internationaal erkend zullen worden. Hiermee kan je dan ook je niveau officieel laten zien. Dit certificaat behaal je overigens door gecertificeerde trainers. Zij zullen jou alles bij brengen op het gebied van koffie maken. Na de trainingen zal je een examen af moeten nemen en wanneer je deze behaald, krijg je je certificaat.
 

Persoonlijke aandacht tijdens de barista opleiding

Met dergelijke trainingen is het belangrijk om persoonlijke aandacht te krijgen. Op die manier kan je het beste de skills leren. Het is dus ook alleen mogelijk om de opleiding te volgen in groepen van 6. Op die manier krijgt iedereen dus intensieve begeleiding. Op die manier kan de trainer ook de voortgang beter in de gaten houden en dan dus ook specifieke tips geven. Hier leer je sneller maar dan ook beter wat je fout doet en beter moet doen. Het is overigens ook verstandig om deze cursus met personeelsleden te volgen. De reden hiervoor is dat je elkaar dan kan verbeteren. Door deze opleiding te volgen met een groepje kan je naderhand elkaar ook goed blijven ondersteunen.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *