Ben je weleens in de stad Delft geweest? Zo niet, dan mis je iets! Delft is namelijk een stad voor iedereen. Rijk aan winkels, historie en gezelligheid. Jaarlijks komen er meer dan een miljoen toeristen de stad bezoeken. Delft, de stad van Johannes Vermeer, de Oude Kerk, de Maria van Jessekerk en de Nieuwe Kerk. Daarnaast kent eigenlijk iedereen over de hele wereld wel het Delfts Blauw. Hier staat Delft dan ook wel om bekend. Met een leuke Delft tour zie je al het moois van de stad.

Delft tour

Om zelf door de stad te struinen, is soms niet echt een succes. Je komt er aan het einde van de dag achter dat je de helft gemist hebt en weet zelf niet veel over de monumenten bijvoorbeeld. Het verhaal achter gebouwen is voor de meeste mensen juist leuk! Wanneer je voor een Delft tour kiest, mis je niets moois en volg je het programma. Zo haal je echt iets uit het bezoek aan Delft.

De Delftse Pauw Pottery

Ben je benieuwd naar hoe het Delfts blauw wordt gemaakt? Of lijkt het je leuk om zelf eens een bord te beschilderen? Dit kan allemaal in de Delftse Pauw Pottery. Met eDe Delfste Pauwen gratis Delft tour door de Pottery zie je precies hoe alles gemaakt wordt, kun je dit eens zelf proberen en ontdek je misschien wel het unieke geheim. De Delft tour is er in zeven verschillende talen, namelijk: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en Zweeds. De oude fabriek is nog steeds in werking en dat al sinds de zeventiende eeuw. Deze plateelfabriek is dus wel één van de weinige die nog draait. Kom gerust eens langs of kijk op de website naar de mogelijkheden. Ook al woon je in Nederland? Dan kan een bezoekje aan de Delftse Pauw Pottery niet ontbreken.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *