Tegenwoordig nemen veel mensen de stap om Nederland te verlaten en gaan stage lopen in Amerika, nemen een baan in Noorwegen of gaan in een ander land wonen. Echter is uit alle steden in de wereld Londen de meest populaire stad om te gaan werken. De Britse hoofdstad wordt opgevolgd door New York en Singapore
Deze gegevens blijken uit de Global Talent Mobility Survey, welke een tijd geleden bij meer dan 162.000 werkzoekenden uit wel 66 verschillende landen uitgevoerd. Bovengenoemde steden worden erg gewaardeerd door de ondervraagden.

De favoriete landen

Wanneer werd gevraagd naar de favoriete landen waren de antwoorden net iets anders, namelijk Amerika op de eerste plaats, gevolgd door het Verenigd Koninkrijk en Canada. Veel Europese werkzoekenden werken toch het liefst dicht bij huis. Bij de Europeanen vallen namelijk het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Duitsland in de top 3.
Volgens het onderzoek zijn Australiërs de echte reizigers onder ons, gezien meer dan 85% van de Australische ondervraagden graag op een ander werelddeel zou willen werken.
beste-plekken-om-te-werken

De top 10 landen

Dan nu de echte top tien:

 1. Amerika
 2. Verenigd Koninkrijk
 3. Canada
 4. Australië
 5. Duitsland
 6. Zwitserland
 7. Singapore
 8. Frankrijk
 9. Italië
 10. Zweden

De top 10 steden

 1. Londen
 2. New York
 3. Singapore
 4. Parijs
 5. Sydney
 6. Dubai
 7. Toronto
 8. Berlijn
 9. Melbourne
 10. Los Angeles

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *