De zomers jurkjes, slippers, sleehakken en sandaaltjes kunnen weer worden ingepakt. Net als de korte broeken, shirts en de stoere zonnebrillen voor mannen. De zomervakantie komt er weer aan. Dat betekent voor velen zon, zee, strand en lekker feesten. Je bent jong en dat moet gevierd worden. De perfecte zomer met je vrienden of vriendinnen. Klaar om nieuwe mensen te leren kennen, om ‘s avonds tot in de late uurtjes door te gaan en om overdag te bakken op het strand. Wellicht ontstaat er een romantische zomerliefde en heb je echt de vakantie van je leven.
 

Het strandleven

Zodra je wakker wordt, trek jij je bikini of zwembroek aan, steek jij je voeten in je slippers, grijp je je handdoek mee en vertrek je naar het strand. Een heerlijke dag in de zon. Af en toe een duik in de zee om af te koelen of om lekker te dobberen op een luchtbedje. De sportievelingen wagen zich nog aan een potje voetbal, volleybal of tennis. Verder is het goed insmeren, een boekje lezen en lekker bakken. Althans dat is wat we voornamelijk overdag doen. Een avondje naar het strand kan heel romantisch zijn. Helemaal als het toegestaan is om een kampvuurtje te maken. Samen met vrienden en vriendinnen rond het kampvuur. Drankje en een muziekje erbij en genieten van de zwoele zomeravond. Met wijn, bier, cocktails en een fles drank om mee te shotten, kun je de hele avond en nacht doorbrengen op het strand.
 

Op stap

Als je met je vrienden of vriendinnen op vakantie gaat, dan ga je natuurlijk ook zeven dagen los. De kroeg in en naar clubs toe. Om te drinken, te feesten, te dansen en om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar voordat je naar de club gaat, moeten er wat voorbereidingen getroffen worden. Waar mannen snel tevreden zijn met een pot gel, een fles bier en een fles Dropshot, duurt het bij de vrouwen toch wat langer. Haren moeten in model gebracht worden. Koffers worden overhoop gehaald en een grote kledingruil begint. Schoenen worden een paar keer verwisseld en dan komt het hele opmaak ritueel nog. Niks mis mee, want wij vrouwen willen er natuurlijk op ons best uitzien. Terwijl wij de dames zich klaar maken voor een heerlijke avond uit, wordt er de nodige alcohol genuttigd. Wijn, Sangria, cocktails en een paar lekkere shotjes.
 

Zomerse dranken

De mannen houden het vooral bij bier, baco en natuurlijk verschillende shotjes. Voor de dames is de keuze wat uitgebreider. Op vakantie wordt namelijk nauwelijks wijn gedronken. Liever een lekkere, zomerse cocktail zoals een Sex on the beach, Mojito of een Tequila Sunrise. Ook meiden zijn niet vies van een lekker shotje. De shotjes die veel op vakantie gedronken worden zijn:

  • Dropshot
  • Hotshot
  • B52
  • Kaboutertje
  • Cumshot
  • Apenkopje
  • Stoplicht
  • Zure mat

Er zijn natuurlijk nog tal van andere shotjes te bestellen, maar die moet je zelf gaan uitvinden op vakantie. Het draait vooral om het plezier met je vrienden of vriendinnen en de vrijheid die je hebt. De zomervakantie is het beste dat er bestaat!
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *