Tegenwoordig kunnen we haast niet meer zonder onze mobiele telefoon met internet. We zijn altijd standby en hebben onze mobiele telefoon altijd bij. Maar welke apps gebruiken we nou het meeste? Hieronder zullen de meest gedownloade apps wereldwijd worden besproken.
 

Facebook en Facebook Messenger

Het sociale netwerk Facebook is heel erg populair en kent dus ook een groot aantal gebruikers. Sinds een recente update kun je niet meer chatten via de Facebook app zelf, hiervoor moet je de losse app Facebook Messenger hebben. Hierdoor staan deze bij zo hoog in de lijst.
 

Whatsapp en Instagram

Van Facebook staan niet alleen Facebook en Facebook Messenger in de lijst van meest populaire apps, ook Whatsapp en Instagram hebben deze lijst weten te bereiken. Whatsapp is de veel gebruikte app om te chatten met contacten en Instagram een platform waarop foto’s worden gedeeld.
 

Google

Van Google staan er ook twee apps in de lijst, namelijk YouTube en Google Maps. Google Maps is zelfs de jongste app uit de lijst, deze bestaat sinds december 2012. Apple evenaart Google in dit opzicht, zij hebben namelijk ook twee apps in de lijst van meest gedownloade apps staan. Deze twee apps zijn Find my iPhone en iTunes U. Er is ook een lijst samengesteld van de meest gedownloade games, in deze lijst staat Candy Crush Saga op 1, het populaire puzzelspel.
 

Onbeperkt mobiel internet

Wanneer je een groot gedeelte van de dag doorbrengt met je mobiele telefoon in je hand, wil je je natuurlijk geen zorgen hoeven maken om het aantal MB’s wat je verbruikt. Met Robin mobile onbeperkt mobiel internet is dit niet meer nodig. Deze telecomprovider heeft namelijk echt onbeperkt MB’s en daarnaast ook SMS en belminuten. Hierdoor kun je lekker de hele dag blijven Facebooken, Twitteren, Whatsappen en andere apps gebruiken. Zo voorkom je een onverwacht hoge telefoonrekening en een trage internetverbinding wanneer je je limiet bereikt.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *