Het lijkt erop dat we in de toekomst weleens anders kunnen gaan betalen. Dit doen we dan met digitale munten en je hebt een tijdje geleden vast wel veel gehoord over de Bitcoin aangezien deze toen veel in het nieuws was. Nu is er ook nog een andere munt die misschien wel niet zo bekend is als de Bitcoin maar deze is wel zeer interessant. Dit is de Litecoin en dit is een munt waar je net zoals met de Bitcoin wereldwijd mee kunt gaan betalen zonder eerst om te hoeven wisselen. Dit doe je simpel en snel door een wallet aan te gaan maken. Verder is de Litecoin ook een munt waar er geen tussenkomst van banken is.
Er zijn dus veel overeenkomsten met de Bitcoin maar de Litecoin heeft ook een aantal voordelen ten opzichte van de Bitcoin. Zo wordt deze sneller verwerkt en duurt het maar 2,5 minuut om een blok te verwerken, bij de Bitcoin duurt dit tien minuten. Verder zijn er ook nog eens viermaal zoveel Litecoins als Bitcoins beschikbaar en dit zijn 84 miljoen ten opzichte van 21 miljoen. Vanaf nu is er een plek waar je ook alles over deze munt kunt vinden en dit is bij het Litecoin forum.

Op het Litecoin forum kun je veel leren over deze munt

Als je een kijkje gaat nemen op het Litecoin forum dan zul je zien dat je veel kunt gaan leren over deze munt. Zo is er een topic over het aanschaffen van deze munt. Ook kun je er lezen over de koers van de Litecoin. Mocht je interesse hebben om te gaan handelen in deze munt dan kun je er ook veel informatie over gaan vinden.
Voor alles over de Litecoin ben je op de juiste plek bij dit forum en ook als jezelf een vraag hebt dan kun je die eenvoudig stellen, het enige wat je dan hoeft te doen is je registreren. Je zult dan zien dat je altijd snel een antwoord zult gaan krijgen. Neem dus snel een kijkje bij het Litecoin forum en dit kun je gaan doen door op de link bovenaan in dit artikel te klikken.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *