Dinsdag 9 september heeft Apple met trots maar niet onverwacht de nieuwe iPhone 6 gepresenteerd aan de wereld. De nieuwste iPhone heet iPhone 6. Tegelijk werd ook een 2e model gepresenteerd, de iPhone 6 Plus. De iPhone 6 prijzen zijn inmiddels bekend. Er zijn veel uiteenlopende functionaliteiten in de iPhone 6. Dat viel ook in het verwachtingspatroon van Apple. De meest opvallende specificaties van de telefoon is de A8 processor en vingerafdrukscanner.
Wat is anders aan het uiterlijk?
Het uiterlijk van de iPhone 6 is anders dan wat we gewend zijn van de iPhone. Vanaf de iPhone 4 zijn er maar een gering aantal wijzigingen aan het uiterlijk gemaakt. De iPhone 6 heeft afgeronde hoeken en randen. Er was bij de vorige iPhones sprake van strakke hoeken en randen. Door de dunnere randen is de toestelgrootte niet zoveel toegenomen als het beeldscherm. De iPhone 6 en 6 Plus zijn te verkrijgen in drie kleuren; Space Gray, Gold of Silver.
Zijn er verbeteringen aan de camera?
Aan de achterzijde steekt de camera van de iPhone 6 wat uit. 8 MP heeft de camera van de iPhone 6. Dat aantal MP is gelijk met vergeleken met de iPhone 5S. Met de camera van de iPhone 6 kunnen foto’s en video’s nog beter gemaakt worden. Met de camera van de iPhone 6 kunnen video’s op de iPhone 6 opgenomen worden in HD. De camera van de iPhone 6 aan de voorzijde heeft 1,2 MP.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *