Houten kisten op maat

Houten kisten zijn de ideale oplossing wanneer je goederen wilt vervoeren. Breekbare goederen kunnen op deze manier toch veilig vervoerd worden. Met een houten kist bescherm je de goederen en voorkom je dat deze als nieuw op de bestemming aankomen. Het maakt niet uit hoe groot de hoeveelheid goederen is, met de bescherming van een houten kist ga je altijd veilig op pad.

In verschillende soorten en maten

De kisten zijn onder te verdelen in verschillende categorie├źn. De eenmalige kist is te gebruiken voor eenmalig transport. De houten kist is stevig en duurzaam, maar kan niet voor een tweede keer gebruikt worden. Ook kun je een meermalige kist gebruiken voor het vervoer. Deze kist is stevig en dankzij het sluit- en hangwerk kun je de kist meerdere malen gebruiken. Naast deze twee opties kun je ook nog kiezen voor de platenkist. De platenkist is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt een beschermlaag aan de binnenkant van de kist aanbrengen. Ook kunt u de kist laten bedrukken. Denk hierbij aan de bedrukking van een naam, logo of korte tekst. Het bedrukken van bepaalde tekens op de kist kan helpen om duidelijk te maken wat er in de kist zit. Wanneer er een paraplu op de kist bedrukt staat, dan weet men dat het product niet waterbestendig is.

De ISPM 15 norm

Sinds 2014 moeten de houten kisten aan de ISPM 15 norm voldoen. Dit is een norm die ervoor zorgt dat alle houten kisten op de juiste wijze behandeld zijn. Deze wijze van behandeling zorgt ervoor dat er zich geen schadelijke stoffen meer in het hout bevinden. Dit is erg belangrijk bij internationaal transport. Door deze norm ben je ervan verzekerd dat de houten kisten op een veilige en duurzame manier worden getransporteerd.
Op zoek naar houten kisten op maat? Ontdek het aanbod op www.vandermaatbv.nl

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *