Bij een groot, industrieel bedrijf is het belangrijk dat er goede werkomstandigheden zijn. Zo moet niet alleen aan de veiligheid gedacht worden wat betreft vallende objecten. Of het gevaar dat je zelf kan vallen. Maar ook moet er gedacht worden aan de schade die geluid kan doen. Meestal merk je het pas wanneer je thuis bent. Dan merk je een vervelende piep of zoem in je oor. Dit betekend maar één ding, dat je gehoor beschadigd is. Meestal trekt de piep wel weg maar toch zal je het minder goed horen. Het is dus belangrijk dat lawaai op de werk vloer ingetoomd moet worden en dat kan met de good diffuser.
 

De good diffuser zorgt voor een beter werkomgeving

Veelal is er bij zware industrie wel enige vorm van ventilatie of andere vormen van lucht verwerking. Dit levert echter heel veel lawaai op wat schadelijk is voor het gehoor. De geluidsniveaus die gehaald worden liggen soms wel rond de 160 dB. En die omstandigheden kan je maar vrij kort zonder gehoorbescherming werken, en zelfs met kan na lange tijd alsnog schade op leveren. Het installeren van een good diffuser is dan een hele goede investering. Naast dat niet alleen de gezondheid van het personeel gegarandeerd wordt, bevordert het ook de efficiëntie en werksfeer. Niks is namelijk frustrerender en vervelender dan wanneer je elkaar telkens niet verstaat. Bij veel miscommunicatie kan er ook veel fout gaan en dat is het laatste dat je wilt.
 

De good diffuser zorgt voor enorme lawaai vermindering

Zoals hierboven gesteld, zorgt de diffuser voor lawaai vermindering. De vermindering die kan worden behaald is enorm. Na het plaatsen van de diffusers zal het geluidsniveau nog maar rond de 90 dB liggen. Dit is al een heel stuk beter voor het gehoor. Ook gaat communiceren bij dit geluidsniveau al een heel stuk makkelijker.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *