coronatest bedrijven

Je hebt er misschien vast al iets over gehoord, maar binnenkort is het mogelijk om een Corona zelftest te kopen. Dit kan zowel voor particulieren als bedrijven van belang zijn. Met behulp van zo’n zelftest kan er namelijk snel vastgesteld worden of iemand al dan niet besmet is met het coronavirus. En er hoeft geen afspraak gemaakt te worden bij een GGD testlocatie.

Op het moment dat je namelijk een afspraak maakt bij een GGD testlocatie, kan het zomaar zo zijn dat je een aantal dagen moet wachten voordat je getest kunt worden. Of dat je mijlenver moet rijden om naar een testlocatie te gaan waar je wel meteen terecht kunt. Dit maakt dat een Corona zelftest zeker een uitkomst kan zijn.

bedrijven corona test snel

 

Wanneer is het aan te raden om een Corona zelftest af te nemen?

Er kunnen verschillende redenen te bedenken zijn waarom het aan te raden is om een Corona zelftest af te nemen. Bijvoorbeeld op het moment dat je op bezoek wilt bij familie en er zeker van wilt zijn dat je je familie niet kunt besmetten met het coronavirus.

Ook wanneer je een eventuele besmetting uitbraak onder het personeel binnen je bedrijf uit wil sluiten kan een Corona zelftest van belang zijn. In beide gevallen is het belangrijk dat iemand onlangs niet in contact is geweest met een persoon die achteraf besmet bleek te zijn met het coronavirus.

 

Een snelle analyse en een snelle uitslag

Op het moment dat je een Corona zelftest afneemt weet je binnen een kwartiertje de uitslag van de test al. Op deze manier heb je dus snel zekerheid. Wel is het belangrijk dat je er rekening mee houdt dat de uitslag van deze zelftest niet altijd even betrouwbaar is.

Een Corona zelftest zal namelijk een negatieve uitslag weergeven op het moment dat je nog geen ziekteverschijnselen hebt, maar al wel besmet bent met het coronavirus. Wanneer je namelijk wel besmet bent, maar nog geen ziekteverschijnselen hebt zijn er te weinig virusdeeltjes in je lichaam aanwezig.

Bij Benelux-Medical kun je verschillende soorten Coronatesten kopen, waaronder de zelftest.

 

Zekerheid en een Corona zelftest

Op het moment dat je echt met zekerheid wilt kunnen zeggen dat je niet besmet bent met het coronavirus, is het beter om hiervoor een afspraak te maken bij een GGD testlocatie bij jou in de buurt. De PCR test die daar afgenomen kan worden is namelijk betrouwbaarder dan een Corona zelftest.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *