Een vrouwenhorloge die momenteel geproduceerd wordt kan veel meer dan alleen de tijd tonen. Moderne vrouwenhorloges hebben veel meer mogelijkheden zoals een zonnestand en een aanduiding van de datum. Vaak worden horloges niet eens meer gedragen om het tonen van de tijd. Iedereen heeft immers een smartphone bij zich die de tijd nog nauwkeuriger weergeeft. Het design van het horloge wordt daarom het eerst gezien en de nauwkeurigheid kijkt men vaak niet meer naar om. Het is een onderdeel van de outfit en een verlengstuk van de kleding waarmee de blits gemaakt kan worden.

Wat is je budget voor het dameshorloge?

Horloges zijn er in alle soorten en maten maar ook in diverse prijsklassen. Hoeveel je te besteden hebt en wat je er maximaal voor uit kunt geven bepaalt voor een groot gedeelte welk dameshorloge je kunt kopen. Er zijn horlogemerken die horloges maken die niet voor minder dan 1000 euro in de schappen liggen. Zo is bijvoorbeeld een horloge van het merk Cartier een speciaal dameshorloge. Op deze website zijn nog meer dameshorloges te vinden. Aan de andere kant zijn er ook horloges die voor slechts 50 euro over de toonbank gaan. Dit is bijvoorbeeld een dameshorloge van Regal of IKKI Fashion.

Welke kleur en materiaal?

Meestal is de kast van een horloge gemaakt van metaal maar een ander materiaal is ook mogelijk. Het materiaal is bij het grootste deel van de horloges roestvrij staal. Dit soort metaal blijft er heel lang goed uitzien. Het kan echter ook gemaakt zijn van titanium of goud. Het materiaal bepaalt voor het grootste deel de kleur van het horloge. Als er echter een leren of stoffen horlogebandje gebruikt wordt dan zijn deze vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kleur van het horlogebandje bepaalt dan ook voor een groot deel bij welke kleding het gedragen kan worden. Een andere kleur bandje kan het horloge een geheel nieuwe look geven.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *