Soms heb je het gewoon nodig. Een dagje overal aan ontsnappen en op stap met je vriendinnen. Je kunt natuurlijk naar het terras gaan als het lekker weer is of lekker ergens een hapje gaan eten, maar je kunt natuurlijk ook andere dingen gaan doen waarbij je er een lekker dagje voor uit trekt. Daarom een aantal leuke uitjes die je met vriendinnen kunt doen.

Een vriendinnenshoot

Een vriendinnenshoot is niet alleen leuk op het moment zelf, maar je hebt ook nog eens hele leuke foto’s om aan die dag terug te denken. Je kan voor een fotoshoot de hele dag uittrekken. Bijvoorbeeld bij Linkfotografie. Je krijgt hier niet alleen een fotoshoot, maar ook een workshop poseren, lekkere hapjes en drankjes en nog een glaasje bubbels. Een prima dagje dus voor jou en je vriendinnen!

Een dagje spa

Waar kan je beter ontsnappen uit de dagelijkse sleur dan in een spa. Heerlijk genieten van massages, een zwembad en lekker eten en drinken. Je kunt de hele dag genieten van de rust en je helemaal ontspannen. Er is natuurlijk ook genoeg tijd om even bij te praten met je vriendinnen. Lekker in een bubbelbad, of juist in het zonnetje als het lekker weer is. Je zult je helemaal herboren voelen na zo een dagje. Klaar om de dagelijkse activiteiten weer aan te kunnen!

Workshops

Ga een leuke workshop volgen met je vriendinnen. Dit garandeert namelijk een hoop gelach en veel lol. Denk bijvoorbeeld aan een beautyworkshop. Het is toch heerlijk om jezelf de hele dag een beetje op te tutten om daarna gezellig de stad in te gaan. En dan kom je er ook nog achter hoe je jezelf het beste op kunt maken en wat je echt niet moet doen. Het is natuurlijk hilarisch om je vriendinnen op te maken en ze net iets anders te geven wat ze van te voren bedacht hadden. Een mooie eyeliner wat uitloopt op een drag queen! Of denk aan een workshop taarten en cupcakes maken. Eerst de hele middag de mooiste creaties maken, om ze daarna lekker allemaal te proeven en bij te kletsen met je vriendinnen.

Zingen

Wil je een dagje echt lachen? Ga een workshop Amsterdamse smartlappen zingen doen. Dit kan namelijk niet anders dat je tranen over je wangen lopen als je hoort hoe vals een vriendin probeert een smartlap te zingen. Tenzij je allemaal vriendinnen hebt die goed kunnen zingen!
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *