Ga jij een dagje naar Delft toe? Hieronder geven wij jou enkele tips met dingen die je kunt doen in Delft.
 
De Streetart
Als je door Delft wandelt kom je overal Delfts blauwe dingen tegen. Denk hierbij aan muurschilderingen maar ook bijvoorbeeld fietsen die Delfts blauw gemaakt zijn. Vind je dit leuk? Dan kan je het Koninklijke aardewerkfabriek de Porceleyne Fles bezoeken!
 
Lunchen Delft
Uiteraard moet er ook wat lekkers gegeten worden, je kunt bijvoorbeeld lekker gaan lunchen. Delft heeft veel mogelijkheden als het gaat om lunchen. Delft heeft Beestenmarkt waar veel tentjes zitten en waar je dus veel mogelijkheden hebt om wat te eten of te drinken. Zo heb je bijvoorbeeld Konus Kuch, een gezellig huiskamercafé waar ze de lekkerste appeltaart verkopen! Zeker het proberen waard. Dat is een goed begin van je dag in Delft.
 
In heel Delft heb je hippe koffietentjes waar je koffie met gebak kunt krijgen. Kijk dus vooral ook even verder!
 
Toten van de Nieuwekerk
Om wat activiteit toe te voegen aan de dag is het een idee om de toren van de Nieuwe kerk te beklimmen. Het is een flinke klim, namelijk 376 smalle traptreden. Hierna heb je wel een schitterend uitzicht op 85 meter hoogte. Vanaf hier kun je Delft goed bekijken.  De toren is zelfs 112 meter hoog. Zelf kun je door middel van de traptrede op 85 meter hoogte komen.
 
Shoppen in delft
Uiteraard kun je ook gaan shoppen in de mooie stad Delft. Ze hebben veel bekende winkels maar ook veel souvenirshops. Hier verkopen ze bijvoorbeeld Delfts blauwe spulletjes. Ze hebben erg veel winkels dus slagen lukt altijd wel.
 
Delft in de avond
In de avond kun je in Delft lekker uit eten gaan bijvoorbeeld. Ook zijn er zat mogelijkheden om in de avond nog een drankje te doen. Zo heb je speciale biercafé’s maar ook ben je voor een cocktail in Delft bij het goede adres!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *