Heb jij nog een ruimte over in je huis? De gietvloeren liggen er al in maar wat moet je toch met al die ruimte? Dan is het misschien wel een idee om je eigen bibliotheek neer te zetten. Dankzij deze “thuisbibliotheek” heb je een duidelijk overzicht van de boeken die je hebt, wat rust brengt in je woning. In deze blog geven we een paar tips weg waardoor jij je mooie thuisbibliotheek kan realiseren.

Een ruime kast

Wanneer je tot het besluit bent gekomen dat je een eigen thuisbibliotheek wilt is de eerste vraag natuurlijk; waar ga ik al deze boeken laten? Het antwoord is dus een kast. Zorg ervoor dat de kast die je uitkiest groot genoeg is, je zult er door de jaren heen aardig wat boeken bijkrijgen (als je fanatiek bent) en hiervoor moet je wel opbergruimte hebben.

De ladder

Hoe gaaf is het als je een rolladder hebt in je eigen bibliotheek. Maar behalve dat het er stoer uitziet is de ladder ook echt handig. Heb jij dus een grote kast en ben je misschien wel de hoogte in gaan werken? Een ladder helpt je om bij de onmogelijke plekken te komen en neemt daarbij weinig ruimte in beslag.

Waar ga je lezen?

De grote kast staat en je hebt net een boek gepakt met behulp van je stoere rolladder, maar wat nu? Er is niks zo ontspannend als een comfortabele stoel, een boek en de rust in je kamer. Deze combinatie van stoel, boek en rust zorgt ervoor dat jij je volledig kunt focussen op het verhaal.

De boeken

Verschillende mensen houden van andere soorten boeken. Koop voor jouw eigen thuisbibliotheek dan ook boeken die je daadwerkelijk wilt of gaat lezen. Als je na drie jaar erachter komt dat er geen één boek tussen zit dat je interesseert, dan zal je spijt hebben.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *