Bij ons bent u aan het juiste adres voor een goede compressor. Ook voor andere dingen die daar mee te maken hebben kunt u direct bij ons aankloppen. We hebben een ruim assortiment aan industriƫle compressoren van hoogstaande merken. Ons assortiment bestaat uit verschillende compressoren die we leveren. Deze zijn technisch volwassen zoals we dit noemen. Dit zijn merken zoals BOGE Compressed air Systems en Ekomark Kompressoren. Daarbij maken we ook de onderscheidt tussen schroef- en zuigercompressoren. Iedere compressor die we leveren. Wij willen voor u graag de beste oplossingen bieden voor uw compressor problemen. Die van ons voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We luisteren graag altijd naar uw wensen en daarbij bieden we perfect invulling.

Verschillende onderdelen van een compressor zijn bij ons te vinden

Het lastige van een compressor is dat ze uit veel onderdelen bestaan. Gelukkig hebben wij hiervoor een oplossing. Gelukkig hebben wij in ons magazijn meerdere onderdelen op voorraad. Op die manier kunnen we u altijd helpen bij een mogelijke schade. Samen met veel kennis voorkomen we nodeloos verlies van producten. Dit bij de onvoorziene storingen die regelmatig voorkomen. We hebben verschillende onderdelen voor onder andere de volgende merken: Sullair Germany, Sullair USA, MAN-GHH en Mahle en ga zo maar door. Bij ons kunt u naast de levering en installatie ook altijd terecht voor het onderhoud aan een compressor. We onderhouden persluchtinstallaties voor elke mogelijke toepassing. U kunt bij ons ook een service abonnement afsluiten.

24 uur en 7 dagen per week beschikbaar

Wanneer u verspillende onderdelen van een compressor heeft, is er meer kans dat hij een keer kapotgaat. Dan kunt u het hierboven besproken service abonnement afsluiten. Hierdoor bent u verzekerd van elke dag storingsdienst. Ook komen wij elk jaar een keer preventief bij u langs. U heeft daarbij ook relatief lage onderhoudskosten. Dit door een vast contractprijs per jaar.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *