Voor een compressor bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment aan compressoren die industrieel gebruikt worden. Onder andere hebben we compressoren van BOGE. Dit is een heel bekend merkt in deze markt. Het assortiment bestaat uit verschillende varianten van deze compressoren. Zo kunt u bij ons schroef en zuigercompressoren kopen. Het verschil tussen deze is de manier van aanbrengen. De schroefcompressor schroef je simpelweg op hetgeen je lucht in wilt blazen en de zuigende compressor plaats je op een andere manier. Deze zuigt lucht en blaast lucht. Onze kwaliteitsnormen zijn erg hoog en op die manier zorgen we voor de beste kwaliteit. We willen graag de beste oplossing bieden als het gaat om een machine.

Specifieke wensen aangaande een compressor

Wanneer we aan de hoogste kwaliteitsnormen willen voldoen moeten we ons daar ook naar gedragen. Daarom hebben wij een groot assortiment met een compressor in allerlei soorten en maten. De onderdelen die wij voor onze machines gebruiken hebben wij standaard in ons magazijn liggen. We hebben voor veel verschillende merken onderdelen liggen in ons magazijn. Ook voor de nodige service aan uw machine kunt u bij ons terecht. Hierbij moet u denken aan reparaties en onderhoud. Wij gaan uit van een aantal zekerheden waarvoor u bij ons producten kunt kopen. U kunt 24/7 gebruik maken van onze storingsdienst. Ook hebben we preventieve bezoeken. Deze doen we om te zorgen dat er minder grote reparaties komen. Bij deze bezoeken kijken we uw hele machine in een keer na. Wanneer er echt iets is met uw machine kunnen we voor u perslucht aanleveren.

Service ten top

Wij gaan voor een topservice omtrent uw compressor. Dit houdt ook in dat we u van de beste informatie kunnen voorzien als het gaat om luchtdruk. Met ons onderhoudscontract kunt u altijd bij ons terecht.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *