Met het lekkere weer dat in aantocht is wil je natuurlijk wel dat je slaapkamer lekker fris is. Misschien is het wel tijd om je complete slaapkamer eens grondig aan te pakken. Een nieuw fris kleurtje op de muren, met misschien wel een donkere kleur op de muur achter je bed. Dit zorgt wel voor een een leuk effect en hiermee kun je lekker je accessoires combineren om zo tot één geheel te komen. Hoe kun je de rest dan nog leuk erbij inrichten? Je begint dan natuurlijk bij de basis. En dat is natuurlijk:

Bed

Je bed is natuurlijk waar het in de slaapkamer om draait. Je bed gebruik je elke nacht en deze moet goed bij je passen. Je hebt natuurlijk veel keuze. Ga je voor een boxspring, of kies je toch een ‘normaal’ bed met een ombouw. Wat je ook doet, zorg er wel voor dat je bed lekker ligt om een goede nachtrust te krijgen.

Kasten

Heb je een slaapkamer die groot genoeg is om een kast in te plaatsen om je kleding op de bergen? Dan heb je ook hiervoor veel keuze. Linnenkasten zijn er in allerlei maten en je kunt ze ook op maat laten maken als je wilt. Je kunt ook een kast tegenover je bed plaatsen waar je je televisie al dan niet op plaatst. En nachtkastjes natuurlijk. Hiermee kun je leuk combineren.

Spiegel

Een leuke spiegel mag eigenlijk niet ontbreken. Hang een leuke spiegel aan de muur tegenover je bed. Of kies voor een mooie staande spiegel, die zorgen ook voor een mooi effect.

Accessoires

Heb je de basis van je slaapkamer compleet. Dan kun je dit aanvullen met leuke accessoires. Leuke lampen, kussens en misschien wel fotolijstjes.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *