Chatten met vreemden

Iedereen heeft het al wel eens geprobeerd: Chatten met vreemden. Waarom doen we dat? Omdat het gewoon spannend is en omdat we dingen doen uit verveling. We zoeken dan gewoon een leuke geprekspartner. Maar misschien zoek je wel nieuwe vrienden of een nieuw lief. Er zijn verschillende types van chatten met vreemden: via profiel of anoniem. Anoniem chatten kan ook leuk zijn. Pas wel op met eventuele aanvragen die je binnenkrijgt. Op dit moment weet je niets af van de andere partij en weet je dus nooit of deze persoon gevaarlijk is of niet. Geef dus nooit adresgegevens of een telefoonnummer door. Zo blijft het chatten met vreemden tenminste leuk zonder dat de privacy in gevaar komt.

Manieren om te chatten met vreemden

Chatten met vreemden kan op verschillende manieren. Op het internet vind je voortdurend chatboxen die je gratis kan gebruiken. Bij de meeste dien je je wel te registreren. Maar er zijn zeker voldoende aanbieders waar je helemaal niet hoeft te registreren. Op de meeste sites kan je ook gratis en vrijblijvend foto’s versturen van jezelf. Webcam is meestal voorzien om jezelf in levende lijve voor te stellen indien gewenst.
Chatten met vreemden kan ook via je iPhone of Android. Nemen we bijvoorbeeld de social messenger apps die tegenwoordig de markt overspoelen. Een leuke app is de Tango app. Deze app is hoofdzakelijk bedoeld om foto’s en muziek met vrienden uit te wisselen. Toch kan je makkelijk gesprekken aangaan met nieuwe mensen zonder dat je hierdoor al je telefoongegevens doorgeeft. Het chatten met vreemden is nog nooit zo makkelijk geweest. Houd het vooral veiling en leuk!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *