Wat nou als er een oplossing was om de centrale regie niet de last te laten wezen van één persoon. Zodat alles beter georganiseerd kan worden en als een geoliede machine functioneren kan. Eigenlijk van een multifunctioneel schaap met vijf poten een kudde van talentvolle schapen maken! Hiervoor is een oplossing, ook al was die vergelijking apart, namelijk: centrummanagement!
Wilt u weten hoe u van uw winkelgebied een goed geoliede machine kunt maken met centrummanagement? In dat geval bent u bij HISA aan een goed adres beland! Zij helpen u graag verder in de organisatie en aanpak van het winkelgebied dat u beheert.

Centrummanagement of een centrum manager?

Winkelcentra, winkelstraten, binnensteden en dorpskernen kampen er wel vaker mee. Er is geen planmatige aanpak binnen de organisatie wat het functioneren belemmert. Disfunctionering wordt onbewust gemerkt door bezoekers van een dergelijk winkelgebied. Om dit goed te laten functioneren met het aangepakt worden als zijnde een bedrijf.
Er moet concreet een heldere visie komen op het gebied waar doelen aan gekoppeld kunnen worden. Zo moet iedereen binnen die organisatie een eigen taak krijgen met een planmatige aanpak. Op deze manier rust ook niet alle verantwoordelijkheid op de schouders van één centrum manager.

Ondersteuning en advisering

HISA ondersteunt en adviseert in het aanvliegen van deze uitdaging. Met veel ervaring, welke op gedaan is in de ruime 15 jaar dat zij bestaan, hebben ze de kennis in huis. Deze kennis uit vele diverse situaties stellen hen in staat om creatief en helder een dergelijke situatie aan te pakken.
Dit doen zij met passie voor het vak voor onder andere planmatige winkelcentra, straten, binnensteden en dorpskernen. Dankzij deskundige onderzoek en analyse van de huidige situatie komt er een concreet plan van aanpak op tafel. Centrummanagement met juiste functionering als doel!

Contact

Wilt u weten wat centrummanagement voor u betekenen kan en wat de voordelen zijn? Bel gerust eens, zij staan u graag te woord. Ook kunt u meer lezen over dit onderwerp op de website!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *