In het management van winkelgebieden is het een veel gestelde vraag. Wat kan er beter ingezet worden? Een centrum manager of toch kiezen voor centrummanagement? En bij wie moeten we dan wezen? En terecht het is niet zo gemakkelijk geregeld als dat het allemaal klinkt. Het vereist veel kennis en expertise binnen het vakgebied.
Bent u benieuwd naar de voordelen van centrummanagement ten opzichte van de centrum manager? In dat geval zit u bij HISA aan het juiste adres. Zij weten hier alles vanaf en kennen u hier een stuk meer over vertellen. Hun dienstverlening sluit aan bij de wensen van het winkelgebied management!

Wat is concreet het verschil?

Het verschil tussen de twee zit niet in de taken die uitgevoerd worden. Wel in hoe efficiënt dat gebeurt en hoe effectief deze zijn. Dit niet om een centrum manager in een slecht daglicht te zetten, zij hebben namelijk vaak enorm veel verantwoordelijkheid.
Om te voorkomen dat een winkelgebied draait op een multifunctioneel schaap met vijf poten bij wijze van spreken. Wordt er met centrummanagement voor gezorgd dat er een kudde komt waarin iedereen zijn of haar eigen taak heeft. Dit maak processen een stuk inzichtelijker, overzichtelijker, efficiënter en verhoogt de kwaliteit. Hier kunnen zij u bij helpen om dit op poten te zetten en optimaliseren.

De centrum manager en het centrummanagement

Voor planmatige winkelgebieden is het van groot belang dat deze uitstekend functioneren. Zeker tegenwoordig met de online wereld in opmars hechten we waarde aan deze gebieden. Daaro moeten deze op de juiste manier georganiseerd worden.
Samenwerking en organisatie in dit soort gebieden is namelijk vaak ver te zoeken. Zo ontbreekt er een heldere visie en wordt er geen onderscheidende positie gecreëerd. Dit gaat ten koste van het winkelgebied en dit wordt gemerkt door de bezoeker/ klant. Dit zakt namelijk op den duur terug!

Contact opnemen

Wilt u als centrum manager of beheerder uw winkelgebied goed georganiseerd hebben en uistekend laten functioneren? Lees dan meer hierover op de website of bel gerust even, zij staan u graag te woord!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *