Carwrapping

Dooradmin

feb 28, 2018

Carwrapping.
 
Ben je geïnteresseerd in het beschermen van je auto, je auto te decoreren of het toepassen van een reclameobject? Dan kan je dat het beste doen door middel van carwrapping!
 
Carwrapping is bij zowel bedrijven als consumenten steeds populairder geworden. Dat komt omdat je op deze manier gemakkelijk, snel en betaalbaar je auto compleet kunt beschermen en personaliseren.
 
Wat is Carwrapping precies?
 
Carwrapping is bedoeld om de autolak te beschermen tegen schade en kleurverschillen. Dit gebeurd door middel van een car wrap folie die wordt aangebracht op de huidige laklaag van de auto. Er zijn een hele hoop mogelijkheden met carwrapping. Zo kun je een custom made print laten maken. Carwrapping wordt veel toegepast bij auto’s, maar het kan ook bij boten, scooters of andere gewenste objecten.
 
De voordelen van Carwrapping.
 
Carwrapping kun je zien als een investering in je auto. Een aantal voordelen zijn:
 

  • Je kunt nog steeds gemakkelijk een andere kleur lak aanbrengen.
  • Carwrapping is sneller en goedkoper dan de auto te laten spuiten.
  • Je auto krijgt een hoge restwaarde. Als je de auto laat wrappen, blijft de onderstaande laklaag geheel onbeschadigd. Bij een lease auto is dit heel voordelig; na het verwijderen van de car wrap komt er een zo goed als nieuwe lak tevoorschijn!
  • Het personaliseren van je auto is mogelijk door bijvoorbeeld alleen bepaalde onderdelen te laten wrappen.

 
Waarom Car Wrappen bij wrap-masters.nl?
 
Wrap-masters.nl maakt alleen gebruik van de beste merken zoals 3M en Avery Dennison. Deze producenten maken speciale wrapping films die jaren mee gaan. Het wrappen van een auto moet vakkundig en professioneel gebeuren. Wij van wrap-masters.nl hebben meer dan 30 jaar ervaring en we mogen met trots zeggen dat wij een 3M preffered car wrapper zijn!
Een 3M preffered car wrapper is een professioneel carwrap bedrijf. Alleen de beste car wrappers komen in aanmerking voor dit certificaat. Zo weet je zeker dat bij hen de car wrap het gewenste resultaat wordt behaald!
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *