carwrap-bluemen
Wilt u op een goedkope en efficiënte manier reclame maken voor uw product of bedrijf? Zet dan autoreclame in. Blue Men Reclame is specialist in autoreclame en helpt u graag!

Reclame die zichzelf terugverdiend

Heeft u een of meerdere auto’s op de weg? Zorg dan dat deze auto’s u ook iets opleveren, ook als de auto’s onderweg zijn, geparkeerd zijn of in de file staan. Reclame op de auto zorgt niet alleen voor een professionelere uitstraling maar genereert meteen extra bekendheid voor uw bedrijf. Hierdoor krijgt u meer klanten en verdient u de reclame snel weer terug.
Blue Men Reclame kan elke voertuig voorzien van reclame. Of het nu gaat om een gehele vrachtwagen of alleen een logo op een personenauto, alles kan en alles is mogelijk.

Reclameraam

Reclame op een van de autoruiten? Een reclameraam helpt u snel een boodschap of actie te uiten. Ideaal voor personenauto’s en aan te brengen en te verwijderen. De achterruit van een auto wordt vaak gezien waardoor ook u gezien wordt.

Carwrap

Carwrap is de perfecte manier om voertuig in zijn geheel te voorzien van reclame. Deze zeer opvallende methode is perfect voor grafische ontwerpen waaronder bijvoorbeeld foto’s. De auto wordt als het ware ingepakt met een vooraf bedrukte folie waarbij alles mogelijk is. Hierbij kan de auto bijvoorbeeld een compleet andere kleur aannemen.
carwrapping

Autobelettering

Autobelettering kan worden toegepast op alle delen van de auto. Hierdoor komt uw bedrijfsvoertuig nog professioneler over en u geeft uw concurrenten het nakijken. De vormgeving en uitstraling kan samen met u bepaalt worden . Autobelettering kan op maat dus worden ontworpen. Er is een ruime keuze aan kleuren en effecten waaronder spiegelfolies, carbon, reflecterende folies en rvs.

Huisstijl

Huisstijl op de auto? Ook als u een huisstijl op de auto wilt dan is dat mogelijk. Logo’s, kleuren en lettertypes kunnen 1 op 1 worden overgenomen waardoor de auto in dezelfde stijl wordt uitgevoerd als uw huisstijl. Uw klanten zullen de stijl meteen herkennen en weten dat u het bent.

Er is nog veel meer mogelijk

Zoals u kunt lezen is er veel mogelijk op het gebied van autoreclame. Blue Men Reclame kan nog veel meer voor u betekenen waaronder binnenreclame, buitenreclame, reclame op kleding, events en ga zo maar door. Wilt u weten wat Blue Men Reclame nog meer voor u kan betekenen? Kom dan naar onze website: http://www.bluemenreclame.com/
blue-men-reclame

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *