Als je Candy Crush speelt, kom je ook speciale snoepjes tegen. Hiermee kun je speciale snoep combinaties maken die voor speciale effecten zorgen. Als je net start met het spelen van Candy Crush Saga weet je niet gelijk wat je hiermee aan moet. Door het zelf uit te proberen, kom je er langzaam achter wat het effect is van de speciale snoepjes. Hoe meer levels je speelt, hoe sneller je het doorhebt. Je krijgt een speciaal snoepje door een bepaalde combinatie te maken.
Een gestreept snoepje krijg je wanneer je vier snoepjes op een rij laat verdwijnen. Als je een gestreept snoepje combineert met dezelfde kleur snoepjes, kun je een rij laten ontploffen. Als je twee gestreepte snoepjes hebt om te combineren, kun je een hele rij snoepjes, horizontaal en verticaal, laten verdwijnen. Je ontvangt een ingepakt snoepje als je vijf snoepjes weet te combineren in een L hoek of in een T vorm. Als je een ingepakt snoepje combineert met andere snoepjes van dezelfde kleur ontploffen alle omliggende snoepjes.
Twee ingepakte snoepjes zorgen voor een grote ontploffing. Hiermee speel je veel snoepjes weg. Een kleurenbom krijg je door vijf snoepjes op een rij te combineren. Als je een kleurenbom verwisselt met een groen snoepje ontploffen alle groene snoepjes. Een combinatie van twee kleurenbommen, dit komt maar zelden voor, verdwijnen alle snoepjes in het level. Je kunt ook nog combinaties van speciale snoepje maken, wat voor een nog groter effect zorgt. Uitproberen en wegspelen die snoepjes.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *