Mijn ervaring met het Cambridge dieet? Slecht, ik ben er nauwelijks mee afgevallen en de resultaten verdwenen ook weer als sneeuw voor de zon. Dat het dieet voor sommige mensen wel werkt …ik kan het me haast niet voorstellen. Ik was erg beperkt in wat wel of niet te eten wat lastig is als je van lekker eten houdt en eigenlijk niet gebonden wilt zijn aan allerlei shakes en dergelijke. Normaal gesproken moet je ook kunnen afvallen met “normaal” eten zoals groente, fruit, kip en andere voedingsrijke voeding. Het is dan ook jammer dat je tijd verdoet door een verkeerd dieet te volgen en hiermee alleen nog maar meer in de problemen te raken en je overgewicht ziet toenemen in plaats van afnemen, wat uiteindelijk het doel is. Ik heb dat doel bereikt maar niet met het Cambridge dieet helaas. Hieronder meer over mijn strijd tegen overgewicht…

De start met het Cambridge dieet

Eenmaal het Cambridge dieet te hebben gekozen op naamsbekendheid ging het in het begin nog wel redelijk. Ik had het gevoel dat er werk aan de winkel was om serieus af te vallen maar voelde me gesterkt door een dieet als deze. Maar als snel merkte ik na een maandje bezig te zijn dat de resultaten erg minimaal waren. Verder had ik ook barstende honger, wat moeilijk is omdat ik heel erg druk ben altijd en dit dus een nadeel is omdat er weinig voeding binnenkomt. Ik kwam er al snel achter dat veel mensen het dieet al voor mij hadden gebruikt met de nodige matig tot slechte ervaringen. Er zijn zelfs gevallen bekend die er ernstige gezondheidsproblemen door kregen en dus direct met het dieet moesten stoppen. Met al mijn ervaringen bij elkaar inclusief de verhalen over dit dieet op het internet ben ik dan ook direct met het dieet gestopt. Verschrikkelijk balen, want ik wilde echt afvallen en dacht de juiste methode in handen te hebben om dit probleem op te lossen. Niet is minder waar en ben daarna op zoek gegaan naar andere manieren om toch echt werk te maken van mijn overgewicht.

De weg naar succes!

Uiteindelijk heb ik me goed ingelezen en ben ik tot de conclusie gekomen dat er een paar enorm goede manieren zijn om af te vallen. Zelf heb ik een koolhydraatarm dieet gevolgd en de kilo’s vliegen er met dit dieet af! Je moet niet denken aan 10 kilo per week maar dat is ook niet realistisch. Het is wellicht wat enthousiast gebracht maar je moet zeker denken aan een paar kilo per week en dat met weinig moeite. Ik ben ongelooflijk blij dat ik dit dieet gevonden heb en ga lekker op deze manier verder met gezond leven en blijf nu ook mooi op mijn streefgewicht 😀

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *