Buitenbeveiliging bestaat uit een aantal onderdelen die elkaar kunnen aanvullen. Als je je terrein wilt beveiligingen dan begint het met een afzetting. Je kunt hiervoor een hekwerk om je terrein plaatsen om mensen en voertuigen buiten te houden. Afhankelijk van je wensen en budget kun je voor verschillende typen hekwerk kiezen. Deze kun je koppelen aan een toegangssysteem. Met behulp van dit systeem kun je bevoegden de mogelijkheid geven om gemakkelijk het terrein op te komen en onbevoegden blijven hiermee buiten. Je kunt bijvoorbeeld het hekwerk uitrusten met draaipoortjes en deze aan een pasjessysteem koppelen. Hiermee kun je precies controleren wie er allemaal het terrein opgekomen zijn. De hekken zelf kunnen nog uitgerust worden met een overklim beveiliging.

Door punten of prikkeldraad of scheermesjes draad aan de bovenkant te bevestigen wordt het onmogelijk gemaakt om over de hekken heen te klimmen. Wordt er ook nog gebruik gemaakt van een detectiesysteem is er ook een beveiliging die aangeeft dat er geprobeerd wordt om het hek te vernielen om erdoorheen te kunnen gaan.

Als aanvulling kun je camerasystemen gebruiken. Camerabeveiliging zorgt voor een afschrikeffect en als criminelen toch het terrein zijn opgekomen zorgen de beelden er doorgaans voor dat ze sneller gepakt kunnen worden. Tevens kunnen de camera’s op de alarmcentrale’s aangesloten worden en bevestigen ze dat er daadwerkelijk een inbraakpoging is geweest zodat politie en beveiligers sneller in actie komen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *