Trouwen in de buitenlucht is voor veel mensen een droom. Doe dit dan op de mooiste buiten trouwlocatie. Het is ook een gedachte die bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. Sinds kort is het bij ons mogelijk om buiten te trouwen. Elkaar het ja-woord geven in de buitenlucht is heerlijk. Op loopafstand van ons restaurant en feestlocatie is er gelegenheid om te trouwen op een mooi grasveld met daarbij een witte loper voor de bruid en bruidegom. Een mooie omgeving met daarbij prachtige stoelen en verder entourage. Wie wil er nu niet hun ja- woord geven in een prachtig groen landschap. Op onze site kun u alles vinden in de informatiemap.

De polder als decor van de buiten trouwlocatie

Als u wel eens in Reeuwijk bent geweest, weet u dat dit een prachtige omgeving kent. Deze zogenaamde Reeuwijkse polder is het decor van de buiten trouwlocatie. In dat groene landschap staan de witte stoelen al klaar voor het publiek en uw dag gasten. Over een prachtige witte loper kan het stel naar de pagodetent lopen. Hier wacht de ambtenaar van de burgerlijke stand te wachten om een mooie huwelijk te voltrekken. Een romantische setting, gecreƫerd door de prachtige natuur van Nederland. Natuurlijk beschikt onze Gasterij ook over een overdekte trouwlocatie. Dus mocht het toch nog slecht weer worden, kan het huwelijk altijd voltrokken worden in onze mooie binnenruimte.

Alle arrangementen

U kunt kiezen bij de buiten trouwlocatie uit verschillende arrangementen die we op maat voor u maken. Ook kunt u kiezen uit een van de standaard huwelijksarrangementen. We hebben al veel bruiloften georganiseerd, dus weten goed wat eventuele wensen kunnen zijn. De ervaring nemen we altijd weer mee naar de volgende bruiloft. We kunnen zo alle onderdelen van de huwelijksdag volledig volgens uw wensen invullen, zodat uw dag perfect gaat worden.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *