Op de BSO Zeist krijgt uw kind zeker weten een afwisselende middag nadat hij of zij naar school is geweest. Deze kinderopvang heeft zich gevestigd in Zeist. De locatie van deze kinderopvang is uiterst goed. Hij is namelijk gevestigd in een rustige buurt. Dit is fijn en zo wordt het een echte kindvriendelijke kinderopvang. Er zijn verschillende activiteiten die uw kind kan doen tijdens de BSO. We zullen u in het volgende stukje een korte schets geven van een denkbare dag.

Dagindeling bij BSO Zeist

Wanneer de kinderen uit school komen krijgen ze eerst een momentje rust bij BSO Zeist. Dit is voor ons het ideale moment om even te kletsen over hun schooldag. Dit moment doen we altijd even onder het genot van wat drinken en een gezonde snack. Denk hierbij aan een stuk fruit. Even lekker hun verhaal vertellen bij ons werkt altijd erg goed. Na dit rustige moment bieden we verschillende activiteiten aan. Hierbij kunt u denken aan iets van een bepaald thema. In de zomerweken hadden we een muziekthema. Hierin hebben we verschillende instrumenten geknutseld. Ook zijn we een keer naar een speelhal gegaan in Utrecht. Iets anders is muzieknoten bakken en een muziekquiz doen. Ook is er toen een lied geschreven en een speurtocht uitgezet.

Zelf iets te doen

Het komt wel eens voor bij BSO Zeist dat kinderen zelf ook een activiteit te doen hebben. Hier bedoelen we een sport mee of een muziekles. We bieden hierbij de mogelijkheid om uw kind naar deze les of sport te brengen. Dit doen we met onze speciale shuttledienst waarmee we uw kind bij haar activiteiten afzetten. Op onze website kunt u al onze diensten eens rustig bekijken en daarbij kunt u ook kijken wat de shuttledienst voor u kan doen. We hopen u snel te zien bij de kinderopvang.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *