Wij bieden bij onze BSO De Bilt verschillende opvangen voor kinderen na hun intense schooldag. In dit artikel vertellen we u graag over de werkwijze. Meestal starten we met een moment van rust. Zodat alle kinderen even hun dag kunnen vertellen aan ons en daarbij alle prikkels kunnen verwerken. Dit doen ze meestal onder het genot van een gezonde snack. Na dit moment kunnen de kinderen lekker doen wat ze zelf willen. Hierbij kunt u denken aan knutselen, sporten of het volgen van theaterlessen. Zeker deze laatste is erg geliefd de afgelopen jaren. De activiteiten zijn op ieders niveau en we hopen dat iedereen hier iets leuks uit kan kiezen. Ook kunnen we uw kinderen vervoeren naar activiteiten buiten de BSO om. Hierbij moet u denken aan sportlessen of muziekles.

Leuke activiteiten bij BSO De Bilt

Bij BSO De Bilt zijn er veel leuke activiteiten die worden uitgevoerd door de kinderen. Hierbij kunt u denken aan sport en spel. Alles wat ze op school hebben geleerd kunnen ze hier verwerken en op een gezellige manier bespreken met hun vriendjes bij de BSO. Door onze ruime openingstijden heeft u altijd wel de gelegenheid om uw kinderen bij ons te brengen. Daarnaast kunt u uw kinderen al vanaf 5 uur bij ons brengen. Dit heeft als voordeel dat u uw kinderen al kwijt kunt voor één korte middag. Onze openingstijden zijn van half 8 tot half 7. Hierdoor hebt u de tijd om uw kinderen rustig op te halen en weg te brengen. In de vakantieperiode hebben we andere openingstijden, maar hiervoor kunt u ons gerust even bellen.

Vergoeding

Wanneer u uw kinderen bij BSO De Bilt onderbrengt, heeft u recht op een vergoeding van de overheid. Dit heeft vaak te maken met het inkomen van beide ouders. Wanneer deze lager is dan gemiddeld heeft de overheid hier een vergoeding voor.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *