Brownies, wie houdt er niet van? Oké, dat zijn er vast genoeg, maar ik kan het me gewoon niet voorstellen. Vooral met stukjes witte chocolade erin en het liefst nog een klein beetje warm! Dat is gewoon hemels. Ik maar er ook helemaal een momentje van: het opeten van een brownie. Een brownie wordt echt niet zomaar naar binnen geschrokt. Nee, daar moet je van genieten. Mijn vriend weet me ook telkens weer vrolijk te maken als hij met een brownie op de proppen komt. Mochten we ruzie hebben, worden de problemen direct vergeten (voor even dan). Zodra ik brownies heb gekocht of gebakken heb ik een momentje voor mezelf nodig. Ik zet een kopje thee, ik nestel me op een eetkamerstoel (nooit op de bank, altijd op eetkamerstoelen), zet een serie aan en begin langzaam stukjes af te scheuren met mijn vingers. Het laatste stukje doet mij het meest pijn. Ik wil het eten en toch ook niet! Als ik het namelijk in mijn mond stop is het op. Echt goed gemaakte brownies smaken net alsof er duizenden engeltjes op mijn tong plassen! Overheerlijk gewoon.
 

Goed cadeau

Ook mijn vriendinnen weten dat ik verzot ben op brownies en blondies trouwens ook. Zij kwamen dan ook met het perfecte en een ontzettend origineel cadeau: Brownies per post. Terwijl mijn vriend en ik druk aan het verhuizen waren, vonden zij dat we wel een cadeautje hadden verdiend. Aangezien ik zo’n 230 kilometer verderop woon, is het niet heel handig om even langs te komen. Toen ik een pakketje op de mat hoorde vallen was ik natuurlijk razend nieuwsgierig. Een kaartje met daarom: heel veel succes met klussen! Zodra het klaar is, komen we een wijntje drinken (evil). Natuurlijk is ontspanning belangrijk en moet je goed eten, vandaar dit gebaar! Mijn nieuwsgierigheid werd alleen nog maar meer gewekt, want ik had geen idee wat erin zat. De verpakking verraadt helemaal niks! Toen ik het opende kwamen er brownies en blondies tevoorschijn. Wat een gigantisch goed cadeau. Helaas hadden we nog geen eettafel en ook geen eetkamerstoelen. Voor deze ene keer heb ik ze tussen de verfblikken, verfkwasten en kranten op de grond gegeten.
 

Smullen

Je hebt brownies en blondies in allerlei soorten en maten. Brownies met sinaasappel, blondies met framboos, brownies met caramel en nootjes of brownies met cranberry. Ze zijn allemaal lekker en ik kan er geen genoeg van krijgen. Ook voor de mensen die iets minder gek zijn op brownies, maar nog steeds wel heel gek, is dit een ideaal en origineel cadeau.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *