Breitling is jaren geleden opgericht in Zwitserland door Léon Breitling. Het merk is anders dan de meeste concurrenten doordat de horloges chronometer gecertificeerd zijn. Als je naar uitdaging zoekt zijn de Avenger horloges van Breitling misschien geschikt voor jou. Als je naar een horloge zoekt die een Caliber B01 hebben, dan is de Chronomat collectie een geschikte voor jou. Ben jij meer op zoek naar een sportief Breitling horloge? Dan kan de Colt collectie er eentje zijn waar jij blij van wordt. Deze horloges hebben allemaal een sportief en stoer uiterlijk. Daarnaast kan er bij deze collectie ook nog eens uit verschillende horlogebanden gekozen worden. Denk bijvoorbeeld aan een leren of een stalen band, alles is mogelijk!
Andere collecties van Breitling
Ga jij toch liever voor klassiek? Dan is de Galactic collectie er eentje voor jou! Deze horloges hebben soms een mooie parelmoere wijzerplaat erin verwerkt. Toch liever een klassiek horloge? Dan is de Navitimer misschien meer geschikt. Deze horloges kan je ook combineren met verschillende soorten banden zoals weer de stalen variant of een rubberen variant bijvoorbeeld. Mix and match jouw favoriete horloge bij elkaar! Meer op zoek naar een horloge die veel kan? De Professional collectie heeft horloges die verschillende technische snufjes erin verwerkt hebben zoals bijvoorbeeld een GPS verbinding.
Ocean collecties
Als laatste zijn er nog drie ocean collecties. Dit zijn verschillende collecties duikhorloges. Allereerst is er de Superocean Heritage, deze zijn gebaseerd op de duikhorloges uit de jaren 50. Horloges uit deze collectie zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar. Een andere mooie collectie duikhorloges is de Superocean. Dit zijn dé duikhorloges! Ook hier is combineren met verschillende materialen banden mogelijk. Als laatste is de Transocean collectie er eentje die nog net wat meer technische snufjes heeft dan de andere duikhorloge collecties van Breitling. Neem snel een kijkje en kies het horloge dat het beste bij jouw wensen past!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *