GBF Klasse Bouwmaterialen en brandpreventie

 
Mensen staan er vaak niet bij stil, maar brand zou iedereen kunnen overkomen. Thuis of op het werk. Als er brand is, dan telt iedere seconde en moet er snel geschakeld worden.Daarom is het belangrijk dat er brandpreventiemiddelen aanwezig zijn.Mensen die in de bouw werken en te maken hebben met vele elektrische apparaten, zijn vaak bewuster over de risico’s van brand. GBF Klasse Bouwmaterialen weet hoe belangrijk brandpreventie is en heeft daarom een online overzicht van brandpreventiemiddelen op de website staan.We zullen hier een aantal brandpreventie producten uiteenzetten die u via GBF Klasse Bouwmaterialen kunt bestellen.

Rookmelders

Een rookmelder, de naam zegt het al, meldt het je als er rook gedetecteerd wordt. Een rookmelder kan je leven redden als er brand is. Als je slaapt wordt je door het geluid van de rookmelder wakker en kun je snel actie ondernemen. U kunt kiezen uit diverse rookmelders van merken als Bavaria, Alecto, Flamingo en Elro.

Blusdekens

Een blusdeken is gemaakt van brandwerend materiaal. Het blusdeken is te gebruiken bij kleinere branden. Door het blusdeken op het vuur te leggen, krijgt het vuur geen zuurstof meer waardoor het sneller uit gaat. De blusdekens zijn te verkrijgen in de maten: 100x100cm, 110x110cm en 120x180cm.

Schuimblussers en poederblussers

Het verschil tussen een schuim­ en poederblusser is, is dat een schuimblusser branden kan blussen van brandklasse A (=vaste stoffen die in brand staan) en B (vloeistofbranden).een poederblusser kan naast de brandklasse A en B, ook brandklasse C (gasbranden)aan. Zowel schuim­ als poederblussers zijn te bestellen via de webshop.GBF Klasse Bouwmaterialen adviseert u om de bovenstaande brandpreventiemiddelen aan te schaffen voor uw woonplek of werkplek. Mocht er ooit brand ontstaan, dan kunt u snel handelen en bent u gewapend tegen het vuur. Uiteraard hopen we natuurlijk dat u er nooit gebruik van hoeft te maken, maar het is slim om het in huis of op werk te hebben! Bekijk de brandpreventiemiddelen die u via de webshop kunt bestellen.

Deze ladder kan veel levens redden
Vluchtladder

 
 
 
 
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *