Bent u soms van plan om binnenkort te gaan bowlen? Doe dit dan bij bowlen Utrecht. Hier staat gezelligheid en plezier centraal. De hele avond kan er plezier worden gemaakt door jong en oud. Deze bowlingbaan heeft namelijk 12 normale bowlingbalen en ook nog eens 4 zogenaamde junglebanen. Wat hier zo leuk aan is, is dat het compleet in jungle thema is. Dit zijn dan ook de perfecte kinderbanen. Dat zelfs de jonge kinderen gezellig kunnen bowlen. Op die manier wordt het een familie aangelegenheid.

Jongeren bij bowlen Utrecht

Voor jongeren is bowlen Utrecht ook een goeie keus. Zo kun je hier van 23:00 tot 01:00 gebruik maken van de speciale late night bowling experience. Op deze avond worden er lekkere cocktails gemaakt die verkrijgen zijn met en zonder alcohol. Dit is natuurlijk erg gezellig voorafgaand aan een avondje stappen. Eerst lekker een paar uur een balletje gooien in Maarssen en daarna stappen in Utrecht. Deze avonden zijn alleen in het weekend. Op deze avonden is er ook leuke muziek aanwezig zodat er meer ruimte is voor gezelligheid. Ook zijn er speciale shotjes voor tijdens het bowlen.
Naast bowlen kun je ook gebruik maken van de arrangementen. Zo kun je met een hele groep eerst gebruik maken van het all-you-can-eat buffet bij de bowlingbaan. Aansluitend begint dan direct het bowlen Utrecht. Voor grote groepen is het belangrijk om op tijd te reserveren voor verschillende banen want in de weekenden kan het nog wel eens druk zijn. Voor meer informatie raden we aan om ons even te bellen of een mail te sturen. Ook zijn we altijd bereikbaar en op de website is bijna alles te vinden over onze bowlingbaan. Ben je nu enthousiast geworden over onze bowlingbaan en kan je niet wachten om te komen? Reserveer dan direct en dan zien we je binnekort een mooi strike gooien.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *