Er zijn nog veel onduidelijkheden omtrent 3d-printen omdat de technologie voor veel mensen nog nieuw is en ze niet weten hoe de techniek in elkaar steekt. In de toekomst zullen er veel producten op deze manier worden gefabriceerd. Makerbot, een fabrikant van 3d-printer, gaat zich meer richten op Europa en heeft Duitsland gekozen om haar hoofdkantoor te vestigen.
Makerbot behoort tot de grootste bedrijven die 3d-printers voor consumenten produceren. Hoewel weinig mensen een dergelijk apparaat in huis hebben, zijn er voldoende mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om sieraden, telefoonhoesjes of speelgoed auto’s te printen. De printers van Makerbot zijn allang in Europa te koop maar voorheen werd anders zaken gedaan.
Retailers en distributeurs moesten de producten kopen vanuit de Verenigde Staten. De fabrikant dacht dat dit makkelijker kan en laat het contact nu verlopen via een Europese vestiging. Daarmee hoopt Makerbot landen in Europa beter van dienst te kunnen zijn. Voorheen waren activiteiten voor marketing en sales vooral gefocust op de Verenigde Staten.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *