E46 - nieuws

internetnieuws

Bij kinderopvang de Bilt is uw kind aan het juiste adres

Ouders hebben het tegenwoordig steeds drukker met werk. Het komt dan ook steeds vaker voor dat beide ouders moeten werken om rond te komen. Het gevolg hiervan is dat de kinderen na school opgevangen moeten worden. De veiligheid, welzijn en ontwikkeling van het kind zijn natuurlijk het meest belangrijk. Bij kinderopvang de Bilt staan deze punten dan ook centraal en bent U aan het juiste adres!
 

Bij kinderopvang de Bilt is uw kind aan het juiste adres

U kunt bij deze kinderopvang al terecht vanaf 3,5 uur per week. Wanneer U uw kind aanmeldt, dan zal deze in een groep geplaatst worden. Er wordt gewerkt met twee verschillende groepen. Allereerst is er de verticale groep, hier worden kinderen van 0 tot 4 jaar in geplaatst. Deze werkwijze kenmerkt in een aantal voordelen, voorbeelden hiervan zijn dat kinderen van verschillende leeftijden van elkaar leren. Daarnaast is het zo dat de kinderen ook ontwikkelen in hun eigen tempo. Mocht U meerdere kinderen hebben, dan zullen zij ook in de zelfde groep geplaatst worden. Zo lijkt de omgeving van de kinderopvang op die van thuis.
 

Kinderopvang de Bilt bied meer dan een kinderopvang

De kinderen die bij deze kinderopvang komen zal niets tekort komen. Zo worden ze bijvoorbeeld van school opgehaald. Zo hoeven zij niet alleen naar de kinderopvang te komen. U bent dus gegarandeerd van het feit dat zij veilig zullen zijn. Verder wordt er ook continue toezicht gehouden op de kinderen. Ze worden in de gaten gehouden zodat ze niks kunnen doen wat hun, of de andere kinderen zou kunnen verwonden. De kinderen zullen ook niet in staat zijn zomaar weg te gaan zonder dat zij door hun ouders worden opgehaald. Verder kunnen de kinderen wel naar eventuele sportactiviteiten gebracht worden. dit is handig voor wanneer ze bijvoorbeeld voetbal trainging hebben.
 

Updated: augustus 8, 2018 — 8:32 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

E46 - nieuws © 2021 Frontier Theme