Nederlanders staan er bekend om dat ze niet graag teveel geld uitgeven; we kiezen toch vaak voor het goedkoopste. Met de opkomst van webshops heb je een groter aanbod en dus een grotere keuze om een artikel voordelig te kopen. Nu heeft de Nederlandse online shopper sinds kort het fenomeen van de Chinese webshop ontdekt, waarbij artikelen voor een nog goedkopere prijs te krijgen zijn, vaak zelfs zonder verzendkosten. Er is een verscheidenheid aan Chinese webshops die zich veelal richten op de verkoop van gadgets, elektronica en accessoires voor bijvoorbeeld smartphones.

Productkwaliteit

Natuurlijk is het verstandig rekening te houden met de prijs-kwaliteitverhouding van deze Chinese webshops. Een goedkoop product uit China hoeft lang niet altijd van slechte of middelmatige kwaliteit te zijn. Als je graag een overzicht wilt hebben van goede Chinese webshops kan je bijvoorbeeld kijken op www.chinesewebshop.net waar ook ervaringen van gebruikers te vinden zijn. Chinavasion is een van de bekendere Chinese webshops gespecialiseerd in elektronica en gadgets. Andere bekende en betrouwbare zijn bijvoorbeeld AliExpress, DealExtreme, EachMall en ChinaBuye.

De webshop Chinavasion

Chinavasion is een specialist in elektronica met voordelige prijzen en een relatief snelle levering. Deze webwinkel is aan het groeien in populariteit en heeft een breed aanbod aan producten zoals tablets, audio apparatuur, mobiele telefoons en camera’s. Bovendien is dropshipping mogelijk via Chinavasion. Dit betekent dat als je een eigen webwinkel hebt, je producten kan laten leveren door Chinavasion. Je hoeft dan geen eigen voorraad te hebben, maar laat producten besteld op jouw website vanuit China bij de klant bezorgen. De website van Chinavasion is er in verschillende talen waaronder Nederlands en Engels.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *