We zullen niet onder stoelen of banken steken dat een bruiloft al snel in de papieren kan lopen. Natuurlijk moet je zoveel mogelijk proberen te besparen, maar let erop dat de kwaliteit van belangrijke zaken hierdoor niet achteruit gaat. Denk bijvoorbeeld aan een goede fotograaf. De dag zelf kun je niet opnieuw fotograferen!

Fotograaf

Een goede bruidsfotograaf is dus van groot belang. Het is toch de link naar de herinnering van die prachtige dag en je wil die kunnen herbeleven. Kies een fotograaf die bij jullie past en bekijk zijn eerdere werk. Let er daarnaast op dat hij ervaring heeft met bruidsfotografie. Als hij goed is zal hij alle details van die dag en vooral de sfeer feilloos kunnen vastleggen in zijn foto’s. Je zal prachtige momentjes terugzien van die dag waarvan je misschien niet eens heel bewust van was op dat moment.

Trouwjurk

De trouwjurk is toch wel één van de belangrijkste dan wel hét belangrijkste punt van de hele dag. Je moet het gevoel hebben dat je er nog nooit zo mooi uit hebt gezien. Als je twijfelt tussen een hele mooie, goedkopere trouwjurk of je droomjurk, ga dan voor je droomjurk. Als je je een prinses voelt in je jurk zal je dit heel de dag door voelen en dit ook uitstralen. Ook je foto’s worden mooier!

Bruidstaart

Behoor jij tot die groep die-hard DIY’ers? Dan is de kans groot dat je erover nadenkt om je bruidstaart zelf te maken. Neem een tip van mij aan: doe het niet. Het is niet makkelijk om een bruidstaart te maken en de kans bestaat altijd dat hij instort. Dat wil je echt niet op je trouwdag! Laat het dus alsjeblieft over aan de pro’s. Ga lekker zelf aan de slag met een bruidstaart als jullie een jaar getrouwd zijn. Dan is een mislukking niet zo’n grote ramp.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *