sleutel afgebroken in slot - slotenmaker bellen

sleutel afgebroken in slot - slotenmaker bellen

Je hebt boodschappen gedaan bij de Albert Heijn. Je opent met jouw sleutel de voordeur. Dat wil je in elk geval doen. De sleutel breekt af in het slot. Je kunt de deur dus niet openen. Help… wat nu? In dit geval kun je Slotencenter van Dooren in Bilthoven te bellen. Hij kan het restant van de sleutel dat nog in het slot zit uit het slot halen. Natuurlijk kan hij ook de deur openen.

Waarom is jouw sleutel afgebroken

Terwijl je wacht op de slotenmaker vraag je je waarschijnlijk af hoe het komt dat jouw sleutel is afgebroken in het slot. De sleutel was waarschijnlijk versleten. Zitten er scheurtjes in de sleutel? Dan is er grote kans dat de sleutel binnenkort afbreekt. Je kunt het afbreken van de sleutel dan voorkomen door de sleutel tijdig te vervangen.

Een sleutel kan ook afbreken door onoordeelkundig gebruik. Zo kan een bij pensloten de pint van een sleutel afbreken als de sleutel niet op de juiste wijze in het slot wordt gestoken. Wordt er in de vakantietijd door iemand op jouw huis gepast? Aangeraden wordt om de oppas te vertellen hoe de sloten werken. Het kan namelijk gebeuren dat sleutels afbreken als ze gebruikt worden door iemand die niet weet hoe het slot werkt. Dit gaat vaker mis dan veel mensen denken. De vakantietijd is voor een slotenmaker een drukke tijd.

De resten van de sleutel uit het slot halen

sleutel resten uit slot verwijderen door slotenmakerDe gealarmeerde slotenmaker is inmiddels gearriveerd. Hij kan gelukkig de restanten van de afgebroken sleutel uit het slot halen. Dat doet hij uiteraard zonder het slot te beschadigen. Het zelf uit het slot halen van de restanten van de sleutel moet worden afgeraden. De kans is dan groot dat het slot wordt beschadigd.

Een afgebroken kluissleutel

Je hebt thuis een kluis om waardevolle spullen in te bewaren. Plotseling breekt de kluissleutel af. Ook dan kun je geholpen worden door de slotenmaker. Zitten er resten van de kluissleutel in het slot? Dan verwijdert de slotenmaker die resten. Natuurlijk kan de slotenmaker de kluis desgewenst voorzien van een heel nieuw slot.

Ook het adres voor alarmsystemen

alarmsysteemEen alarmsysteem is tegenwoordig een must have. Inbrekers worden steeds slimmer, en weten steeds makkelijker de woning binnen te komen. Er bestaan nu zelfs technieken waarbij de inbreker gewoon het slot uit de deur trekt, bijna zonder geluid, en dat in slechts 15 seconde. Daarna staat hij binnen en kan hij de buit inladen.

Met een alarmsysteem kan de inbreker nog wel binnenkomen, maar zodra de sirene afgaat en de camera hem op beeld vastlegt, is de inbreker snel weer weg. De sirene trekt bovendien de aandacht van de omgeving, en dat is het laatste wat de inbreker wilt. Kortom… een alarmsysteem is een waardevolle upgrade. Ook daarvoor kun je bij Slotencenter van Dooren terecht. Het werkgebied van Slotencenter is heel regio Utrecht.

Nemef is een bekend slotenmerk.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *