Echt goede koffie, gezet door barista’s. Iedereen verwacht dat dit alleen maar mogelijk is bij hippe koffiebars in de grote steden. Wat veel mensen niet weten is dat een koffiebar huren mogelijk is. Hiermee kan je de welbekende, hoge kwaliteit koffie naar jouw evenement halen!
 

Koffiebar huren, echt goede koffie op jouw evenement

Hoe kun je nou beter je gasten vermaken en op hun gemak stellen dan met een goede koffie? Koffie staat over het algemeen bekend als sfeermaker, oppepper en gewoon lekker. Dit is dus het ideale middel om je evenement een kickstart te geven. Bij het huren van de koffiebar, wat een echte bar of foodtruck kan zijn, hoort natuurlijk ook een barista. Deze barista is in het bezit van certificaten voor verschillende dingen. Hieronder valt bijvoorbeeld Latte Art en koffie meesterschap. Je kan er dus vanuit gaan dat deze barista de beste koffie kan zetten voor jou en je gasten.
 

Koffiebar huren is mogelijk voor allerlei soorten evenementen

Het is mogelijk om voor verschillende evenement en gelegenheden en koffiebar te huren. Zo kan je bijvoorbeeld voor een groot huisfeest een bar huren, of voor de grootste evenementen en festivals. De bar en het personeel kan op alle wensen aangepast worden. Voor een huis of bedrijfsfeest is het mogelijk om een single bar te huren met één barista, of juist een grote bar met meerder baristas. Alles kan op wens aangepast worden en met name aangepast worden op jouw evenement.
 

Koffie voor op festivals

Koffie serveren op festivals, iets wat je niet vaak ziet maar wat het wel erg aantrekkelijk maakt! Het is origineel en zorgt voor goede sfeer tijdens het festival. De bar kan uitgebreid worden met verschillende tenten om zo alle festival bezoekers te kunnen serveren. De productie wordt door meerdere baristas opgevoerd naar 1500 koppen koffie per uur. Wat dus ook nog eens voor korte wachttijden zorgt.

koffiebar, huren
koffiebar huren

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *