Volgens veel onderzoeken speelt koffie een steeds grotere rol in de samenleving. Zeker in Nederland staan mensen nooit op zonder een lekker bakkie koffie. Ooit wel eens aan gedacht om zelf barista te worden. Een barista cursus is zo gedaan. Zeker de basisopleiding. Zeker de basisopleiding is al leuk om te doen voor thuis, of voor een beginnend horeca ondernemer. Bij deze cursus gaan we in op de techniek achter het koffie zetten. Voor een goede bak koffie komen er verschillende facetten bij elkaar.

Meerdere mogelijkheden bij barista cursus

Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden op het gebied van een barista cursus. Voor elk niveau van een barista hebben wij een cursus liggen. De eerste cursus is al gebeurd in ongeveer 3 uur. Hierin leert u alle basisinformatie over het koffie zetten. Ook leer je hier veel theorie achter het koffie zetten. Wat ook leuk is om te doen is de vervolg cursus. Deze is wel bedoeld voor een wat meer professionele barista’s. Wil je daarom een echte barista worden? Volg dan een cursus bij ons. Door de ervaring en kennis die je ervaart van een echte barista wordt het ook leuk om zelf aan de slag te gaan. Een van de leukste dingen is dat je les krijgt van iemand uit de praktijk.

Leer alles over het barista zijn

Wanneer je net een nieuwe horecaonderneming bent gestart wil je natuurlijk goed voor de dag komen. En wil je zeker lekkere koffie kunnen zetten. Je kunt bij de barista cursus alles te weten komen over koffie en waarom men dit nu zo lekker vind. Ook kan er een officieel certificaat gehaald worden na het afronden van een cursus. Ben jij ook enthousiast geworden van de mogelijkheden tot een opleiding tot barista? Schrijf je dan snel in of neem contact met ons op.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *