Droom jij al een hele tijd van een inloopdouche, ligbad of een nieuwe meubelset? Dan kun jij die droom uit laten komen. Wil jij je badkamer laten renoveren, een kleine opknapbeurt geven of vernieuwen? De keuze is reuze en wij helpen je graag hierbij.

Badkamer renovatie

Bij de renovatie van je badkamer kun je verschillende kanten op. Tegenwoordig kiezen de meeste huishouden voor een zwevend toilet. Waarom? Het is makkelijk schoon te houden, moderner en ruimtelijker. Heb je nog een oude radiator in je badkamer? Dan vervangen wij deze oude radiator graag voor een design radiator. Is je badkamer nog bekleed met grootmoeders tegels en wil je wat anders? Dan kijken we graag met je mee wat de mogelijkheden zijn.
 

Badkamer vernieuwen

De badkamer wordt dagelijks gebruikt en daardoor wil je natuurlijk niet te lang ongemak ervaren. Wij zorgen er dan ook voor dat de klus in zo’n kort mogelijke tijd volbracht wordt. Aan de hand van een duidelijke planning wordt de klus geklaard zodat je weet wat je kunt verwachten.
De badkamer is niet alleen een plek om je op te frissen maar ook om te ontspannen. Na een lange en drukke dag kun je jezelf even terug trekken. Er zijn allerlei mogelijkheden op het gebied van sanitair om optimaal te ontspannen. Je kunt hierbij denken aan een stoomcabine, stortdouche of whirlpool.
Bij het vernieuwen van de badkamer is het belangrijk om toekomstgericht te kijken. Zijn de kinderen al uit huis of komen er in de toekomst wellicht kinderen bij? Toekomstgericht wonen noemen we dat. Waar moet je dan aan denken? Een badkamer zonder drempels, voldoende ruimte of wellicht een zitje in de douche.
Met specifieke wensen kun je altijd bij ons terecht. Weet je nog niet of je een bad of douche wilt en hoe je de ruimte wilt indelen? Maak even een afspraak bij ons en dan vertellen wij je graag wat er mogelijk is. Hoe ziet de badkamer van jouw dromen er uit?

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *