Wat is de beste manier voor autolak bescherming?

 
Er zijn een hoop verschillende manieren om je autolak te beschermen. Eén van de meest betaalbare manieren is het aanbrengen van XPEL Ultimate™ beschermingsfolie. Dit is een transparante, onzichtbare folie die je autolak beschermt tegen schade zoals steentjes, insecten, zuren, zout, oliën, grind, boomsappen, vogelpoep en magnesiumchloride.
 
Je krijgt maar liefst 10 jaar garantie op de XPEL Ultimate™! Door middel van de sinaasappelstructuur van de transparante folie is en blijft de folie nagenoeg onzichtbaar. De autolak bescherming zal NOOIT verkleuren door middel van vogelpoep, luchtvervuiling en ander vuil.
 

UV-doorlatende folie.

 
De folie is ook UV-doorlatend, dat wil zeggen dat alle onderdelen van je auto evenveel ‘verkleuren’ en er na verwijdering van de autolak bescherming geen kleurverschil te zien is op de onderdelen waar folie heeft gezeten en onderdelen waar geen folie heeft gezeten.
 
Er komt niet veel kijken bij het onderhouden van de autolak bescherming. De auto wassen en waxen is meer dan genoeg om er jaren plezier van te hebben.
 
Door middel van de gepatenteerde lijm-laag is het mogelijk om de folie na jaren lang gebruik, zonder beschadigingen op de autolak, te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de folie zeer geschikt is voor langdurig gebruik.
 

Car wrap folie.

 
Naast deze manier van het beschermen van je autolak, is er ook nog het aanbrengen van car wrap folie. Dat is een dun laagje dat over je autolak wordt geplaatst ter bescherming. Carwrapping is vooral bedoeld voor het decoreren van een auto zoals bijvoorbeeld reclame. Naast dat carwrapping is bedoeld voor het decoreren van een auto, zorgt de sterke folie vooral voor autolak bescherming.
 
Het is mogelijk om verschillende kleuren carwrapping te kiezen.
Wrap-Masters biedt een kwalitatieve en erg betaalbare autolak bescherming. Er wordt gebruik gemaakt van professionele merken zoals 3M en Avery Dennsion. Wrap-Masters heeft al meer dan 30 jaar ervaring. Wij mogen ons dan ook met trots een 3M preffered car wrapper noemen!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *