Iedereen heeft bepaalde eisen die zij stellen aan een autogarage. Toch is het altijd zo dat de meesten mensen de eisen stellen dat een garage kwaliteit moet leveren en dat ze betrouwbaar zijn. In Utrecht zit er zo’n garage. Deze garage heeft al jaren ervaring op het gebied van autoschade en onderhoud. Door hun jarenlange ervaring en expertise zijn zij betrouwbaar en kunnen zij kwaliteit leveren. Hieronder zal ik U vertellen waarom.
 

Een autogarage met 40 jaar ervaring en expertise

Deze garage heeft al 40 jaar ervaring op het gebied van schade herstellen. Zij hebben al veel soorten schade voorbij zien komen en zullen dus niet schrikken van rare schade situaties of compleze schade. U hoeft dus niet bang te zijn dat U met een raar verzoek komt of zoiets dergelijke. Doordat zij zoveel ervaring hebben kunt U er van uit gaan dat uw voertuig kwalitatief goed wordt gerepareerd. De monteurs die er werkzaam zijn hebben ook de vereiste kennis om goede kwaliteit te leveren.
 

Gecertificeerde autogarage

Als het bovenstaande nog niet genoeg is om U over te halen wat het kwa betrouwbaarheid betreft, misschien dat het volgende wel uw gedachte doet veranderen. Het bedrijf is sinds 1997 gecertificeerd op kwaliteit. Dit waarborgt het feit dat zij dus inderdaad kwaliteit leveren. Doordat zij gecertificeerd zijn moeten zij aan bepaalde standaarden voldoen en zij zullen hier altijd naar streven. Naastdat het een vereiste is om het certificaat te behouden is het ook iets waar zij naar streven. Kwaliteit en goede zorg voor uw voertuig staat hoog in het vaandel en is iets wat zij ook altijd zullen doen.
 
Specialisaties in schadeherstel
Naast de standaard reparatie die uitgevoerd kunnen worden, is deze autogarage in verschillende dingen extra gespecialiseerd. Zo zijn zij extra goed in het herstellen van schade aan de ruiten en ook bijvoorbeeld in het herstellen van de lak. Dit kunnen zij doen zonder de originele lak van de auto te beschadigen. Dit scheelt natuurlijk ook weer in kosten.
 

Autogarage
Autogarage

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *