Autobedrijf Den Haag

Op zoek naar een autobedrijf Den Haag? Stop dan met zoeken, want u heeft de beste optie weten te vinden in de vorm van JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk. U kunt bij ons voor allerlei zaken terecht, waaronder onderhoud en reparaties. Ook doen we aan speciale services en keuringen. Onze prijzen zijn klantvriendelijk en onze service wordt al jarenlang geroemd. Of u nu in een sportauto, een bestelbus, een old timer of een gezinsauto rijdt: wij heten je van harte welkom!

Professionaliteit

Professionaliteit is een van onze belangrijkste kernwaarden, en dan kunt u terug zien in de werkzaamheden die we verrichten. Onze monteurs zijn extreem gekwalificeerd en hebben meer dan voldoende ervaring en scholing in de benen. Daarnaast worden al onze werknemers regelmatig bijgeschoold; zo zijn we er van verzekerd dat we te allen tijde vakwerk blijven leveren. We houden verder continu alle ontwikkelingen binnen het vakgebied in de gaten zodat we altijd op de hoogte zijn van vernieuwingen op het gebied van bijvoorbeeld gereedschappen.
Over onze gereedschappen: we maken uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur en ons gereedschap wordt voortdurend geüpdatet. Zo bent u er van verzekerd dat uw auto bij ons in goede handen is!

Service

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zullen we nooit extra reparaties aan uw auto verrichten voordat u hier persoonlijk toestemming voor heeft gegeven. We denken altijd mee met onze klanten en beseffen dat onverwachte kosten erg vervelend kunnen zijn. We nemen onze klanten serieus en dat merkt u aan alles.
Een ander voordeel van ons autobedrijf Den Haag is dat we originele onderhoudsschema’s van autofabrikanten aanhouden: hierdoor maken we uitsluitend gebruik van officiële onderdelen waardoor uw auto in alle gevallen binnen de garantie valt.
Heeft u vervangend vervoer nodig tijdens de afwezigheid van uw auto? Bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is dat geen probleem! U moet natuurlijk altijd mobiel blijven en bij onze garage begrijpen we dit heel goed.
Wilt u een afspraak maken of wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *