Heb je al een scooter op het oog? Zo niet, dan is het de moeite waard om de Piaggio Zip SP mat Army Green te overwegen. Dit komt in de eerste plaats natuurlijk doordat het een mooie en bijzondere kleur is. Daarnaast is het ook nog eens zo dat deze specifieke scooter van een aantal extra’s kan worden voorzien waarmee je hem echt exclusief maakt. Dat is dus juist zo aantrekkelijk om voor te kiezen. Wie wil weten wat er allemaal mogelijk is, doet er goed aan om alles eens door te nemen.
Een onopvallend opvallende kleur kiezen
Een Piaggio scooter kopen doe je mede ook omdat je weet dat je hiermee iets bijzonders in huis haalt. Zo hoef je je bijvoorbeeld niet te houden aan de standaardkleuren die voor scooters gelden. Sterker nog, je kan juist op bijzondere manieren afwijken. Wanneer je voor de matte, legergroene kleur kiest, dan zorg je ervoor dat je een opvallende kleur hebt, zonder dat je daarmee echt opvalt. Dat is wat deze scooter in de eerste plaats bijzonder maakt. Combineer dit met de vele mogelijkheden en je snapt wat de voordelen ervan zijn. Dat zijn er veel.
Het voor- en achterlicht
De keuze voor deze scooter brengt bijvoorbeeld met zich mee dat je andere keuzes kan maken als het om het licht gaat. Er zijn onder andere opties voor het achterlicht. Je kan dan kiezen voor een smoked achterlicht. Dit geeft een mooie matte uitstraling. Daarnaast kan je speciaal voor de legergroene optie ook kiezen voor een bijzonder voorlicht met led. Dat kan je bij geen enkel ander model kiezen. Ook niet als je de Zip SP kiest in een andere kleur dan legergroen. Zo ben je dus dubbelop zeker van iets bijzonders. Dit maakt het nog aantrekkelijker.
Maak ervan wat je wil
Naast de lichten en de kleuren zijn ook de accessoires en de uitvoering net even aan te passen aan wat jij mooi vindt of wenst. Wanneer je bijvoorbeeld deze scooter kiest, dan kan je het windscherm net iets groter laten aanbrengen. Ook is er de keuze tussen een blank en een smoked uitvoering. Dit betekent dat je alles mooi op elkaar kan aanpassen en je een mooi geheel krijgt. Je voelt je natuurlijk al snel echt fijn op een scooter die in die mate bijzonder is. Alle reden om er dus ook blij mee te zijn.
Leren over alle mogelijkheden
Wie er zeker van wil zijn dat alles uit de mogelijkheden gehaald wordt, doet er goed aan om de specialist in te schakelen. Als het om een Piaggio in deze uitvoering gaat, dan doe je dat door bij Fast & Furious Scooters aan te kloppen. Je kan hier gebruikmaken van de kennis van de experts. Zo kan je dus niet alleen de opties die je al kent laten doorvoeren en aanpassen, maar leer je ook dingen die je nog niet wist. Dat maakt het alleen maar nog leuker. Het zal je vaak verbazen wat er allemaal mogelijk is.
De complete bestelling doen
Wanneer je de scooter bij de expert haalt, ben je er ook zeker van dat je een complete bestelling kan doen. Dit heeft als voordeel dat je dus de Piaggio krijgt zoals jij die voor ogen hebt. Het maakt het allemaal ook echt jouw scooter, die niet te verwarren is met die van iemand anders. Dit is een voordeel dat je niet bij alle andere scooters zal vinden. Het is mogelijk om deze te bestellen en helemaal rijklaar thuis te laten afleveren. Zo kan je direct wegrijden en heb je er lang heel veel plezier van. Klik hier voor meer info.

Door admin