Armbandjes
Armbandjes

Populaire soorten armbanden

Armbanden zijn een veel gedragen polssieraad. Armbanden zijn er in alle soorten en maten, maar wat zijn nu de meest populaire soorten armbandjes? We geven een klein overzicht van armbandjes welke anno 2015 veel verkocht worden.

Slavenarmbanden

Slavenarmbanden zijn al jaren, en ook nog in 2015, immens populair en erg gewild onder de dames.
In tegenstelling tot andere soorten armbandjes zijn slavenarmbanden  een soort armband welke een grote(negatieve) rol heeft gespeeld in de geschiedenis, zoals de naam al doet vermoeden werd gelijksoortige armbanden gebruikt in de slaventijd om slaven te ketenen aan hun pols. Natuurlijk zijn hedendaagse varianten van de slavenarmband slechts bedoeld als sieraad en hebben naast hun verfraaiing geen praktische functie. De moderne “slaven” armbandjes zijn dan ook een kleinere en verfijnde versie welke enkel zijn naam draagt aan het feit dat de armbanden robuust zijn en (de meeste) geen sluiting hebben.

Armbandjes met sluiting  

In tegenstelling tot slavenarmbanden zijn de meeste armbandjes voorzien van een sluiting. Armbandjes met sluiting hebben een betere pasvorm omdat ze precies om pols passen daar waar je ze kunt kopen in vele verschillende lengtes zodat ze perfect passen bij elke pols omtrek of te wel polsdikte. Armbandjes met sluiting kennen vele varianten, kleuren en andere eigenschappen, er is altijd wel een armband met sluiting te vinden die bij je past.

Lederen armbandjes

Leren armbandjes zijn ondanks zijn goedkope aanschaf prijs erg populair om meerdere redenen. Leer is puur natuur, geeft geen allergische reacties en draagt er comfortabel in tegenstelling tot dan wel niet (edel-)metalen. Lerenarmbandjes zijn er in vele diktes, breedtes en hebben verschillende decoraties, van spikes tot gestanste afbeeldingen. De keuze is gigantisch en lederen armbandjes  kunnen bij vrijwel elke outfit gedragen worden.

Armbandjes met kralen

Kralenarmbandjes waren zijn en blijven altijd populair, omdat nou is om dat mensen (waaronder kinderen en creatieve vrouwen) ze leuk vinden om te maken of omdat ze een vrolijke of toch chique uitstraling bieden. Het zelf maken van deze armbandjes kan leuk zijn maar voor de minder creatieve of meer eisende dragers van deze kralen armbandjes is er (online) en fraai aanbod van deze polssieraden. Zo zijn er veel verschillende soorten kralen, materialen en kleuren te verkrijgen.
Wilt u één van deze armbandjes kopen? Dat kan op http://armbandjesdirect.nl

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *